Klozeti yalayarak virüse meydan okumuştu!

Klozeti yalayarak virüse meydan okumuştu!

O fenomene büyük şok! Virüse meydan okumak için klozeti yalamıştı!

Corona virüsü meydan okuyarak klozet yalamıştı! Ünlü fenomen virüse yakalandı

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar 470 binden fazla insanda görülen virüs 20 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Salgın her geçen gün dünya üzerindeki etkilerini arttırmaya devam ederken, son olarak Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına meydan okumak için tuvalet klozetini yalayan ABD'li Larz isimli sosyal medya fenomeni, Covid-19 hastalandığına yakalandığını duyurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

HALKA AÇIK TUVALETTE KLOZETİ YALAMIŞTI

Dünya corona virüsü salgını ile ilgili bu son dakika haberini konuşuyor. Şu ana kadar 500 bine yakın insanın hayatını kaybetmesine neden olan yeni tip corona virüsü (Kovid-19) nedeniyle 20 binden fazla insan hayatını kaybetti. Salgın etkilerini dünya üzerinde her geçen gün arttırırken, bilanço ise ağırlaşmaya devam ediyor. Son olarak corona virüsü salgını ile ilgili Larz isimli genç Twitter'dan 21 Mart tarihinde yayınladığı bir videoda, halka açık bir tuvalete girerek klozeti yalamıştı. Salgının alaya alındığı paylaşımda "Koronavirüs salgını hakkında farkındalığı artırmak için yeniden paylaşın" ifadeleri yer alıyordu.

VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

İngiliz ve Amerikan basınında yer alan haberlere göre klozet yaladığı bilinen Larz'ın, 22 Mart tarihinde hastaneden paylaştığı ikinci videoda "Koronavirüs testim pozitif çıktı" dediği görülüyor.

VİRÜS SALGINI SONRASI KLOZET YALAMA AKIMI BAŞLAMIŞTI

Larz'ın hesabı , Twitter kurallarını çiğnediği gerekçesiyle askıya alındı. Larz, koronavirüs salgınının ortaya çıkmasının ardından tuvalet klozeti yalayan ilk sosyal medya "fenomeni" değil. Ava Louise isimli başka bir sosyal medya kullanıcısı da "koronavirüs meydan okuması" etiketiyle uçağın tuvaletindeki klozeti yalarken video paylaşmıştı. Söz konusu paylaşımlar çok sayıda etkileşim getirse de genel olarak sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.