Koncuk Adana'da Eski Okulunu Ziyaret Etti

Koncuk Adana'da Eski Okulunu Ziyaret Etti

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, uzun yıllar görev yaptığı Adana Seyhan Yeşilevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, uzun yıllar görev yaptığı Adana Seyhan Yeşilevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Genel Başkan Koncuk’a Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri M. Yaşar Şahindoğan, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Adana 1 No’lu Şube Başkanı Selahattin Dolgun, Türk Eğitim-Sen Adana 2 No’lu Şube Başkanı Kamil Köse, Türk Eğitim-Sen Adana 3 No’lu Şube Başkanı Rıfat Çelik, Türk Büro-Sen Adana Şube Başkanı Turhan Topalhan, Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı İsmet Tepe, Türk Haber-Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Küçükkavruk ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Koncuk burada okul idarecileri, öğretmenler ve memurlarla bir araya gelerek ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Sendikal gelişmeler ve çalışma hayatında yaşananlar ile ilgili olarak da çalışanları bilgilendiren Genel Başkan, okul idareci ve çalışanların sorularını da cevaplandırdı.

 

Genel Başkan Koncuk ve beraberindeki heyet, Türkiye Kamu-Sen Adana Şubeleri tarafından düzenlenen istişare toplantısına da katıldı. Toplantıda Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Adana Şube Başkanları ve Şube Yönetim Kurulları ile üyelerimiz de hazır bulundu. Toplantının ardından Genel Başkan’a Çukurova Elektrik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden eski öğrencileri çiçek taktim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.