Koncuk: Bu Gaflet Döneminin Sorumlularını Unutmayacağız

Koncuk: Bu Gaflet Döneminin Sorumlularını Unutmayacağız

Genel Başkan İsmail Koncuk, Mardin’in Midyat ilçesinde yaşanan terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu.Açıklamasında dualarımızın şehitlerimiz ve gazilerimiz için olduğunu belirten Koncuk, şunları söyledi:

Genel Başkan İsmail Koncuk, Mardin’in Midyat ilçesinde yaşanan terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamasında dualarımızın şehitlerimiz ve gazilerimiz için olduğunu belirten Koncuk, şunları söyledi: 

“Bir kalleş saldırı da, bugün, Mardin Midyat'ta yaşandı. Emniyet Müdürlüğü binasında bomba yüklü araç patlatıldı. Şehitlerimiz var, Allah rahmet eylesin. Yapanların ocakları sönsün, inşallah. Dün İstanbul'da, bugün Midyat'ta yapılan bu alçak saldırılar inşallah son olsun. Yıllardır yapılması gerekeni, bu camia, en net şekilde söylemiş, terörle mücadele edilmeden, bu bölücü örgütlerin kökünün kazınmasının, terörün bitmesinin mümkün olmadığını ifade etmiştir. Tarih önünde yaşadıklarımızın sorumluları bellidir. Elbette, bu kötü, gaflet dönemini ve sorumlularını unutmayacağız, Şu an önceliğimiz, terörün kökünün kazanması mücadelesinin başarıya ulaşması için, güvenlik güçlerimizin mücadelesine, kayıtsız, şartsız destek vermektir. Duamız, bu mücadelede şehit olanlaradır, gazilerimizedir. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. Bu mücadelede, kalleş, alçak saldırılar sonucunda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza da rahmet diliyoruz. 
Hiç bir dönemde, ne şahsi menfaatlerimiz için siyaseten, ne de konjonktürel olarak ihanetin bir parçası olmamak bizim için büyük bir gönül huzurudur. Bu vatan bizimdir, hiç kimse ya da hiç bir ihanet şebekesi, bedeli ne olursa olsun, bu ülkede yaşama hakkımızı elimizden alamayacaktır. Yeter ki, bu ülkenin gerçek sahipleri sağlam dursun. Tüm Midyatlı vatandaşlarımıza, orada görev yapan tüm güvenlik güçlerimize geçmiş olsun, Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.