Koncuk, Gülhane'de Gazileri Ziyaret Etti

Koncuk, Gülhane'de Gazileri Ziyaret Etti

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Güneydoğu’da süren operasyonlar çerçevesinde yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavi gören gazilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Güneydoğu’da süren operasyonlar çerçevesinde yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavi gören gazilerimize geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gazilerimizle tek tek ilgilenerek sohbet eden Genel Başkanımız İsmail Koncuk,  her bir gazimizin ülkemiz için çok önemli ve anlamlı değerler olduklarını söyledi. Koncuk, “Sizlerin bu ülke için yaptıkları asla göz ardı edilemez. Bu milletin bekası, geleceği, değerleri ve bir karış toprağı için gözlerinizi dahi kırpmadan canınızı ortaya koydunuz ve bu uğurda gazi unvanını aldınız.

Türk milleti olarak her zaman şehit ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlamak, milletin birliği, dirliği ve bütünlüğünü korumak adına canlarını hiçe sayan bu yiğitlere sahip çıkmak Türk milletinin en asli görevidir. Türkiye Kamu-Sen olarak her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk, gazilerimize çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarette, Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Merkez Yöneticilerimiz Mustafa Yorulmaz, Ali Rıza Kaya, Türkiye Kamu-Sen Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu Başkanı Abdullah Gazioğlu, Türk Yerel Hizmet-Sen Ankara Şube Başkanı Metin Yılmaz, Türk Büro-Sen Gata Şube Başkanı Abidin Eyvaz da eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.