Koncuk, Paris Saldırısını Kınadı

Koncuk, Paris Saldırısını Kınadı

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Fransa’da yaşanan terör saldırılarına ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

Türkiye Kamu-Sen  ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Fransa’da yaşanan terör saldırılarına ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

Koncuk mesajında;

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Daha birkaç ay önce Ankara’da yüzlerce vatandaşımızı katleden terör örgütü, şimdi de Paris’te farklı inançlardaki yüzlerce masum insanı katletmiştir.

Terörü inanç bağlamına indirgeyerek yüce dinimizi karalamaya çalışanlar hem bu dünya da hem de öteki dünyada kahrolacaklardır. Sevgi ve hoşgörü dini olan İslam’ın adını bu yaptıkları kabul edilemez eylemlere referans gösterenler İslam’a en büyük darbeyi vurmakta, en büyük zararı vermektedirler.

Bununla birlikte, bir kere daha görülmüştür ki, terörün ideolojisi, dini, bölgesi, ahlakı ve ırkı yoktur. Bir bölgedeki terör olaylarına müsamaha gösterip, “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” anlayışına sessiz kalanlar bir süre sonra salgın bir hastalık gibi yayılan terörizmin kurbanı olabilmektedirler.
Yıllardır ülkemizin ve coğrafyamızın en büyük belası olan  terör sorununa kör bakanlar, bugün terörün çirkin yüzü şile muhatap olmuşlardır.

Bu bakımdan ütün devletlerin ayrım yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun, terörün her türlüsüne karşı bir araya gelerek en etkin mücadele yöntemlerini ortaya koymaları bir zorunluktur. Aksi takdirde bu terör ateşi bütün dünyayı yavaş yavaş saracaktır.
Bir kez daha Fransa’da yaşanan bu terör saldırısını insanlık adına lanetliyor, Fransız halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.