Koncuk: Soruşturma İle Aklanan Memurlar Görevlerine İade Edilmeli

Koncuk: Soruşturma İle Aklanan Memurlar Görevlerine İade Edilmeli

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bylock iddiası ile görevinden ihraç edilen bir Öğretmenin savcılık soruşturması sonucunda aklandığını belirtirken...

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bylock iddiası ile görevinden ihraç edilen bir Öğretmenin savcılık soruşturması sonucunda aklandığını belirtirken, “Bylock var diye jet hızıyla ihraç ettiğiniz bu insanları aklandığında neden aynı hızla göreve iade etmezsiniz?” diye sordu. 

Genel Başkan İsmail Koncuk

“Öğretmen bylock iddiası ile ihraç edilmiş. Savcılık soruşturması sonucunda aklanmış. Eşinin bugünlerde eş durumu belgesi vermesi gerekiyor.

Savcılığın kararına rağmen henüz göreve dönemeyen, zorunlu hizmete tabi eşi eş durumu belgesi veremeyeceği için il dışına gitmek durumunda. 

Bylock var diye jet hızıyla ihraç ettiğiniz bu insanları aklandığında neden aynı hızla göreve iade etmezsiniz? OHAL komisyonu beklenemez. 

Bu durumda olan bir şekilde aklanmış memur ya da öğretmenlerin benzeri problemleri hızla çözülmelidir. Unutulmasın "Masumun ahı indirir şahı."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.