Koncuk'tan Bakan Yılmaz'a Mülakatla Öğretmen Atama Tepkisi

Koncuk'tan Bakan Yılmaz'a Mülakatla Öğretmen Atama Tepkisi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın öğretmenlerin bundan sonra mülakat ile atanacak açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un açıklaması

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın öğretmenlerin bundan sonra mülakat ile atanacak açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösteren Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Mülakattan sonra yaşanan bunca haksızlığı görmeyen, hala ısrarla mülakatla nitelikli öğretmen seçileceğini söyleyen bir bakana ne denilebilir?” dedi. Genel Başkan açıklamasında şunları kaydetti:

“İsmet Yılmaz, "Bundan sonra tüm öğretmen atamaları mülakatla yapılacak." dedi. Mülakatla öğretmen alımı ilk defa Yılmaz döneminde uygulandı.

Bugüne kadar hiç bir Milli Eğitim Bakanının düşünemediği mülakat yöntemini bulduğu için tüm eğitimciler Sn Yılmaz'a şükran borçludurlar!

Sn Yılmaz'ın bulduğu bu yöntemle Türkiye artık eğitimde çağ atlayacaktır! Mülakat yöntemi eğitim öğretimde tüm problemlerimizi çözecektir!

Erkan Mumcu, Hüseyin Çelik, Nimet Baş, Ömer Dinçer ve Nabi Avcı'yı kınıyorum, onca bakanlık yaptılar mülakatla öğretmenliği düşünemediler!

Mülakattan sonra yaşanan bunca haksızlığı görmeyen hala ısrarla mülakatla nitelikli öğretmen seçileceğini söyleyen bir bakana ne denilebilir?

Sayın Yılmaz'a şu hakkı da teslim etmeliyim. Bravo Sayın Bakan, mülakatla öğretmen atayarak tarihe geçtiniz. Öğretmenler sizi hep hatırlayacaktır!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.