MEB e-Kurul ve Zümre Uygulamaları Ertelenmeli

MEB e-Kurul ve Zümre Uygulamaları Ertelenmeli

MEB Eğitim Bölgeleri Yönergesi İle Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergelerinin E-Kurul Ve Zümre Modülü Üzerinden Uygulanmasına İlişkin Duyuru’da; söz konusu Yönergelerde geçen e-Kurul ve Zümre Modülünün...

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan açıklama:

MEB Eğitim Bölgeleri Yönergesi İle Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergelerinin E-Kurul Ve Zümre Modülü Üzerinden Uygulanmasına İlişkin Duyuru’da; söz konusu Yönergelerde geçen e-Kurul ve Zümre Modülünün Ankara ilinde il ve ilçe olarak tümünde, eğitim kurumu düzeyinde ise bazı ilçeleri kapsamında http://e-mufredat.meb.gov.tradresindeki Yıllık Plan Modülü üzerinden pilot uygulama ile hizmete sunulduğu, söz konusu modülün 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı içinde; öncelikle pilot uygulamanın yapıldığı Ankara ilinde il, ilçe ve eğitim kurumları; Bursa, Konya, Gaziantep, Kayseri,  Giresun ve Kırşehir illerinde ise eğitim kurumları hâriç il ve ilçe düzeyinde kullanılacağı belirtilmiştir. Buna karşılık ikinci yarıyılda pilot iller arasında yer almayan diğer illerde de modül kullanıma açılmaya başlamıştır. Fakat henüz altyapı hazır olmadığından sistemde çok sık hatalar oluşmakta ve modülü kullanan personel modül üzerinden zamanlanmış görevlerin takibinde çok ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. 

Türk Eğitim Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, sistemin yaygınlaştırılmasından önce altyapı olarak hazırlanma işlemlerinin tamamlanmasına kadar uygulamanın ertelenmesi hususunda talepte bulunduk.

İlgili yazımız için tıklayınız

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.