MEB EKYS 2021 başvurusu ne zaman yapılacak, ücret ne kadar? ÖSYM EKYS başvuru kılavuzu yayımda mı?

MEB EKYS 2021 başvurusu ne zaman yapılacak, ücret ne kadar? ÖSYM EKYS başvuru kılavuzu yayımda mı?

EKYS 2021 başvurusu ne zaman yapılacak, ücret ne kadar? ÖSYM EKYS başvuru kılavuzu yayımda mı? EKYS 2021 başvurusu, ÖSYM'nin yayımladığı sınav takvimi sonrası belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı...

MEB EKYS 2021 başvurusu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayınlanan yeni dönem sınav takviminde duyuruldu. Sınava katılım sağlayacak adaylar, belirtilen tarihler içerisinde işlemlerini yapacak. EKYS puanları sınavdan itibaren 3 yıl geçerliliğini korumaktadır. EKYS 2021 başvurusu ne zaman yapılacak, ücret ne kadar? ÖSYM EKYS başvuru kılavuzu yayımda mı?

EKYS 2021 BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK, ÜCRET NE KADAR?

EKYS 2021 başvuruları 5-11 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Sınav ücretleri henüz belli olmadı. Detaylar gelince haberimize ekleyeceğiz. 

Geçen yıl yapılan MEB EKYS'de Sınav Ücreti 200 TL olarak belirlenmişti. 

MEB EKYS BAŞVURU KILAVUZU YAYIMDA MI?

MEB EKYS başvuru kılavuzunun yarın ÖSYM tarafından yayımlanması bekleniyor.

EKYS 2021 SINAVI NE ZAMAN?

EKYS sınavı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 14.03.2021 tarihinde yapılacak. Sınav sonuçları, 07.04.2021 tarihinde açıklanacak.

EKYS NEDİR?

EKYS; okul müdür ve müdür yardımcılığı için yapılacak sınavdır.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) arasındaki protokolle, okul müdür ve müdür yardımcılığı için yapılacak sınavın adı 'Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı' (EKYS) olarak belirlendi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.