MEB EKYS 2021 (Müdür ve Müdür Yardımcılığı) Sınavı Hazırlık Kitabı ve Denemeleri

MEB EKYS 2021 (Müdür ve Müdür Yardımcılığı) Sınavı Hazırlık Kitabı ve Denemeleri

MEB EKYS 2021 sınavına hangi kitapla hazırlanmalı? Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabı Yayınlandı. "MEB EKYS 2021 sınavı hazırlık kitabı hangisini almalıyım?" diyenler için işte fırsat!

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü’nde faaliyet gösteren Kalem Kitap tarafından hazırlanan "Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabı" uzman akademisyenlerden oluşan bir komisyon tarafından kaleme alındı.

Konu Anlatımlı kitap, ÖSYM tarafından 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan MEB EKYS 2021 Sınavı konular ve örnek sorulara göre; püf noktalar, pratik çözümler, yazar notları ve tablolar eklenerek sadeleştirilmiş ve okuyucuların kullanımına sunulmuş.

>> KİTABA GÖZAT

MEB Yöneticilik Sınavı Hazırlık Kitabı hakkında bilgi veren Kalem Kitap yetkilisi Murat Işık şöyle konuştu:

“ÖSYM tarafından yapılan MEB EKYS'de Sınav konuları ve içeriği eski sınavlara göre tamamen değişti. Kalem Kitap olarak; konu başlıklarına uygun, sadeleştirilmiş ve uzmanlar tarafından püf noktaları ve pratik çözümler getirilerek hazırlanmış, herkesin okuyabileceği bir yayın ihtiyacını gördük. Akademisyen kadromuz tarafından bu ihtiyaca bir cevap niteliğinde kitabımızı hazırladık. Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı (EKYS) Hazırlık El Kitabımız ile tüm adaylarımızın başarıya ulaşacağına inanıyorum”

MEB EKYS'DE %100 BAŞARI İÇİN...

Murat Işık, geçtiğimiz yıllarda yapılan MEB EKYS'de sorulan 80 sorudan 62'isinin yakalandığını söyleyerek şöyle dedi: "Sınav konularının tamamına yer verdik. gereksiz ve fazla bilgiler yerine, sadece sınava endeksli, pratik bilgiler ve püf noktalar sunduk. Yeni güncellemeleri ile birlikte yenilediğimiz kitabımızla bu yıl da başarının yakalanacağını düşünüyoruz" 

+6 DENEME SINAVI HEDİYE!

Bu yıl Sınav Kazandıran Taktikler ve Konu Özetleriyle MEB Yöneticilik Sınavı Ek Kitabımızla ile birlikte, son yapılan sınav dikkate alınarak hazırladığımız 6 Deneme Sınavı Kitapçığını da hediye olarak veriyoruz. 

KİTABI SATIN ALMAK İÇİN 39.90 TL (KARGO DAHİL) TIKLAYINIZ!

Süper Fiyat: Sadece 39.90 TL

Murat Işık; MEB EKYS Kitabını 80 TL'lik bir fiyatla satışa sunduklarını, Yayınevi olarak doğrudan yapılacak satışlarda PALME KİTAP ile anlaşmalı bu fiyatın 39.90 TL (KARGO DAHİL) olarak uygulanacağını ifade etti. 

Nasıl Satın Alırım?

Bir çok internet sitesinde satışa sunulan kitabı, daha uygun bir fiyatla alabilmek için aşağıdaki link üzerinden bize ulaşabilirsiniz. 

Kitabınız 24 saat içerisinde Kargoya verilecek, 1-2 gün içerisinde elinize ulaşacaktır.

KİTABI SATIN ALMAK İÇİN 39.90 TL (KARGO DAHİL) TIKLAYINIZ!

Kalem Kitap Yayıncılık

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü Cebeci-Çankaya-ANKARA

www.kalemkitap.com.tr

ISBN: 978-605-81753-4-1

Baskı Yeri: Ankara

Sayfa Sayısı: 224

Ebat: 16x24

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.