MEB EKYS (Müdür ve Müdür Yardımcılığı) 2024 Konu Anlatımlı Soru Bankası

MEB EKYS (Müdür ve Müdür Yardımcılığı) 2024 Konu Anlatımlı Soru Bankası

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB EKYS 2024) için kitap önerisi isteyen adaylar için yeni fırsat! Müdür ve Müdür Yardımcılığı sınavına hangi kitapla hazırlanmalıyım? MEB EKSY 2024’de yüksek başarı için nasıl çalışmalıyım

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB EKYS 2024) için kitap önerisi isteyen adaylar için yeni fırsat! Müdür ve Müdür Yardımcılığı sınavına hangi kitapla hazırlanmalıyım? MEB EKSY 2024’de yüksek başarı için nasıl çalışmalıyım? soruları sorulmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 5 Mart 2024 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak. Sınava başvurular dün itibariyle başladı. 2019 yılında yapılan düzenleme ile ÖSYM tarafından yapılan sınav, kendine has özellikler gösteren bir sınav olma özelliğini gösteriyor.

TRENDYOL İÇİN TIKLAYINIZ (Kampanyalı Fiyatı Kargo Dahil 189 TL)

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Kalem Kitap tarafından hazırlanan "MEB EKYS 2024 Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Hazırlık Kitabı" uzman akademisyenlerden oluşan bir komisyon tarafından kaleme alındı.

Yüksek Başarı için hazırlanan kitapla ilgili bilgi veren Kalem Kitap yetkilisi Selim Işık şöyle konuştu:

“MEB EKYS, 4 yıldır ÖSYM tarafından yapılıyor. Kalem Kitap olarak; konu başlıklarına uygun, sadeleştirilmiş ve uzmanlar tarafından püf noktaları ve pratik çözümler getirilerek hazırlanmış, herkesin okuyabileceği bir yayın ihtiyacını gördük. Akademisyen kadromuz tarafından bu ihtiyaca bir cevap niteliğinde kitabımızı hazırladık.

Sınav konu içeriği incelendiğinde; çok sayıda kavram-terim-kuram vb. yüzlerce bilginin zihinde tutulması gerekiyor.

Biz de adaylara sınav içeriğini kapsayan tüm konuları gözden geçirerek, akılda kalabilecek ve en yüksek başarının sağlanacağı bir sistem sunuyoruz. Gereksiz bilgiler içerisinde boğulmak yerine, çıkmış sorular ışığında özel olarak hazırlanan sade ve anlaşılır bir içerik sunuyoruz. Her bölüm konu anlatımlarının arkasında yüzlerce testten oluşan sorulara yer verdik. Böylece konuların pekiştirilmesini sağladık. Sınava girecek olan yönetici adaylarına başarılar diliyoruz”

KİTABIN PDF İÇERİĞİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Nasıl Satın Alırım?

Birçok internet sitesinde satışa sunulan olan kitap için aşağıdaki linklerden erişim sağlayabilirsiniz.

Kitabınız 24 saat içerisinde Kargoya verilecek, 1-2 gün içerisinde elinize ulaşacaktır.

Kalem Kitap Yayıncılık - Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü Cebeci-Çankaya-ANKARA

Yazar: Komisyon

Sayfa Sayısı: 332

Ebat: 19 x 27 Büyük Boy

Baskı Yılı: 2023

ISBN: 978-605-73020-4-5

Tamamı Renkli KİTABIN PDF İÇERİĞİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KISA SÜRELİĞİNE SÜPER FİYAT!

MEB EKYS Sınavına hazırlananlar için kısa süreliğine bir kampanya başlatıldı. Aşağıdaki link üzerinden Tamamı Renkli Konu Anlatımı ve Test Sorularının olduğu kitaba 189 TL fiyat ile satı alabilirsiniz.

TRENDYOL İÇİN TIKLAYINIZ (Kampanyalı Fiyatı Kargo Dahil 189 TL)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.