MEB Genel Müdürleri Aydoğdu, Gençoğlu ve Gülmez'den EBS'ye Ziyaret

MEB Genel Müdürleri Aydoğdu, Gençoğlu ve Gülmez'den EBS'ye Ziyaret

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Vekili Galip Gülmez ve beraberlerindeki heyet ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yardımcısı..

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Vekili Galip Gülmez ve beraberlerindeki heyet ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş, Eğitim-Bir-Sen’i ziyaret etti.

6. Olağan Genel Kurul’da yeniden seçilen Genel Başkan Ali Yalçın’ı ve yönetim kurulunu tebrik eden heyet, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ali Yalçın, ziyaretlerinden dolayı heyetlere teşekkür etti. Yalçın, eğitim alanına ilişkin çalışmalar yaparken, eğitim çalışanlarının mali, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için ter akıtırken, vesayetin izlerinin silinmesinde de ciddi katkıları olan bir sendika olduklarını kaydetti.


 

Vesayetle mücadelede mesafe almış bir ülkenin eğitim sisteminde, kültür faaliyetlerinde de çok ciddi bir mesafe almaya ihtiyacı olduğunun altını çizen Yalçın, şunları söyledi: “Eğitimde iyi değilseniz hangi alanda iyi olursanız olun başarı sağlayamazsınız. Eğitim-Bir-Sen olarak, Bakanlıkla ortak çalışmalar yapmaya, sorunların çözümünde paydaş olmaya ve katkıda bulunmaya yönelik yoğun gayretlerimiz var. İstişareye önem veren, dava ruhu olan, başladığı noktadan bugüne kadar çizgisinden sapmayan, istikametini yitirmeyen bir teşkilat olarak, bu istikametimizi, duruşumuzu sürdüreceğiz.”

Yalçın, ziyarette heyete “Eğitim-Bir-Sen Tarihi”ni hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.