MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural’a Ziyaret

MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural’a Ziyaret

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Kocakaplan ve Selahattin Dolğun Orta Öğretim Genel Müdürü Sayın Cevdet Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Kocakaplan ve Selahattin Dolğun Orta Öğretim Genel Müdürü Sayın Cevdet Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Başkan Geylan, Ortaöğretim Genel Müdürü Vural’a dün yayınlanan 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi hakkında sendikamızın görüşlerini ifade etti.

Karşılıklı görüş alıverişinin yapıldığı ziyarette Geylan, 2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde önerilerimizin bir kısmının dikkate alınmış olmasını görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ancak tabi ki vizyon belgesinde önemli  eksiklikler de bulunduğunu ifade etti.  Öte taraftan MEB ile çalışanlar arasında tahrip edilmiş olan güven ilişkisinin yeniden kurulmasının da plan ve projelerin sıhhatli bir şekilde uygulanabilmesi için önemli olacağını ifade etti. Eğitim çalışanları motive edilmeden hiçbir uygulamanın ve projenin başarılı olma şansının bulunmadığını da söyleyen Genel Başkan, eğitimde başarının sağlanması ve eğitim çalışanlarının huzurlu kılınması anlamında Türk Eğitim-Sen olarak her zaman doğruların tam destekçisi olacaklarını ifade etti.

Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikaların görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.