MEB Yöneticilik Sınavına Hazırlıkta Türk Eğitim-Sen Farkı!

MEB Yöneticilik Sınavına Hazırlıkta Türk Eğitim-Sen Farkı!

Türk Eğitim-Sen tarafından üyelerinin kullanımına ücretsiz olarak sunulan Türk Eğitim-Sen Akademi Eğitim Platformu, MEB Yöneticilik Sınavına Hazırlık Modülü ile üyelerin kullanımına açıldı. Türk Eğitim-Sen Akedemi’ye https://egitim.turkegitimsen.org.tr/

Türk Eğitim-Sen tarafından üyelerinin kullanımına ücretsiz olarak sunulan Türk Eğitim-Sen Akademi Eğitim Platformu, MEB Yöneticilik Sınavına Hazırlık Modülü ile üyelerin kullanımına açıldı. Türk Eğitim-Sen Akedemi’ye https://egitim.turkegitimsen.org.tr/ adresinden erişim sağlanabiliyor.

Alanında uzman eğitim ve bilişim uzmanlarınca Ar-Ge birimimiz tarafından tasarlanan ve hizmete sunulan platformda şimdiye kadar binlerce üyemiz; MEB Görevde Yükselme Şeflik ve Memurluk Sınavları ve MEB Adaylık Kaldırma Sınavına Türk Eğitim-Sen Akademi ile hazırlandı. Üyelerimiz halen; 23 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan YÖK Görevde Yükselme Sınavına da Türk Eğitim-Sen Akademi ile hazırlanılıyor.

2019 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2019-MEB-EKYS), 21 Nisan 2019 tarihinde uygulanacak. Adaylar başvurularını, 28 Şubat-11 Mart 2019 tarihleri arasında yapacaklar.

Eğitim Platformu konusunda açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan şunları söyledi:

“Türk Eğitim-Sen Akademi Eğitim Platformunu 2018 yılında hizmete sunduk. Eğitim Platformumuz son bir yıl içerisinde sınavlara hazırlıkta yoğun biçimde kullanıldı. 20 bin üyemiz sınavlara Türk Eğitim-Sen Akademi ile hazırlandı.

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavına ilişkin sınav konuları ve örnek sorular geçtiğimiz hafta ÖSYM tarafından açıklandı. Ar-Ge birimimiz tarafından akademisyenlerce oluşturulan komisyonumuzca yapılan hazırlıklarımız tamamlanmak üzere.

Türk Eğitim-Sen Akdemi eğitim platformunda MEB Yöneticilik Sınavı Hazırlık Modülü kullanıma açılmış olup, konuların önemli bir kısmı üyelerimizin hizmetine sunuldu. Sınav konularına ilişkin içerikler düzenlendikçe; Konular, Konu Özetleri, Soru Bankası ve Deneme Sınavları olarak hizmete sunulacak.

Üyelerimiz, 21 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan MEB Yöneticilik Sınavına başvurmaları durumunda hazırlıklarını Türk Eğitim-Sen Akademi ile yapabilirler.

Şimdiden sınava girecek üyelerimize başarılar diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.