MEB'den Açıklama: Yardımcı Ders Kitapları Yasak Değil

MEB'den Açıklama: Yardımcı Ders Kitapları Yasak Değil

MEB Müsteşar Yardımcı Muammer Yıldız, fetö propagandası yapan yardımcı kitaplar dışında yardımcı kitap kullanmanın yasak olmadığını açıkladı.

MEB Müsteşar Yardımcı Muammer Yıldız, fetö propagandası yapan yardımcı kitaplar dışında yardımcı kitap kulanmanın yasak olmadığını açıkladı.

MEB Müsteşar Yardımcısı Muammer Yıldız, Fetö yayınlarının olmadığı bütün kaynak kitap ve materyallerin kulanılması yasak olmadığını açıkladı. Yıldız bir süre önce MEB'de çıkartılan genelge ile Fetö bağlantılı yayınevlerinin kapatıldığını bu yayınevlerin bastığı yardımcı kitapların yasaklandığını belirtti.

Yıdız şu iafedeleri kullandı:

"Yakın bir zaman önce valiliklere gönderdiğimiz genelge ile bir belayı defetmeyi, bir terör örgütünün toplumumuzun her kesiminde yapmış olduğu tahribata dikkat çekmek istedik. Genelgemiz, 'Hiçbir şekilde bir yardımcı kaynak kullanılmayacak' şeklinde algılanmış. İçeriği itibariyle müfredatımızı destekleyen, beklentilerimizi ifade eden yardımcı kitaplar neredeyse önerilmez duruma gelmiş. Bizim amaçladığımız şey bu değildi. Müfredatımızı destekleyen yardımcı materyallerin kullanılmasının önünde bir engel yoktur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.