MEB'den Görevde Yükselme Sınavı Açıklaması

MEB'den Görevde Yükselme Sınavı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı, talebimize cevaben gönderdiği yazıda eğitim öğretim hizmetleri dışında kalan personeller için görevde yükselme sınavının 19 Aralık 2018 tarihinde yapılacağını

Türk Eğitim-Sen olarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen dışındaki personeller için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılması ve sınavsız olarak gruplar arasında geçiş işlemlerinin yapılmasını talep etmiştik.

Milli Eğitim Bakanlığı, talebimize cevaben gönderdiği yazıda eğitim öğretim hizmetleri dışında kalan personeller için görevde yükselme sınavının 19 Aralık 2018 tarihinde yapılacağını, hizmet grupları arasında sınavsız geçiş işlemleri ile ilgili olarak da valiliklere gerekli duyurunun yapılacağını belirtmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı, talebimize binaen görevde yükselme sınavını 9 Aralık 2018 tarihinde yapacağını belirtmiş ise de unvan değişikliği sınavının yapılacağı yönünde bir açıklama da bulunmamıştır. Tek başına görevde yükselme sınavının yapılmasını yeterli bulmuyoruz ve unvan değişikliği sınav tarihinin de Milli Eğitim Bakanlığı’nca açıklanmasını bekliyoruz.

İlgili Yazımız için tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın cevabi yazısı için tıklayınız.

MEB, GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV TARİHİNİ AÇIKLAMALIDIR

MEB, GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV TARİHİNİ AÇIKLADI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.