MEB'e Şubat Ataması Çağrısı: #MebŞubatta40BinÖğrtAta

MEB'e Şubat Ataması Çağrısı: #MebŞubatta40BinÖğrtAta

Öğretmen adayları Hükümete çağrı yaptı: #MebŞubatta40BinÖğrtAta. Şubat 2018'de 20 bin öğretmen ataması yapılması beklenirken, her geçen gün öğretmen açığı artması nedeniyle bu sayının en azından 40 bin olarak gerçekleştirilmesi talep ediliyor.

Öğretmen adayları Hükümete çağrı yaptı:  #MebŞubatta40BinÖğrtAta. Şubat 2018'de 20 bin öğretmen ataması yapılması beklenirken, her geçen gün öğretmen açığı artması nedeniyle bu sayının en azından 40 bin olarak gerçekleştirilmesi talep ediliyor. 

#MebŞubatta40BinÖğrtAta Hashtag ile twitter'da Türkiye gündemine oturan konu hakkında bazı paylaşımlar şöyle:

Şubatta adil dağılımla, mülakatsız, 40 bin Öğretmen atansın!

Sayın Cumhurbaşkanım 40 bin atama müjdesi bekliyoruz @RT_Erdogan @tcbestepe

109.432 öğretmen açığına #MebŞubatta40BinÖğrtAta'ması yapmalıdır. Sn @TC_Basbakan'ım desteğinizi bekliyoruz. Bize de müjde verin 400.000'den fazla atama bekleyen öğretmen var.

İstediğimiz sayı mantık dışı değil! 450 bin mezun 109 bin açık var 20 bin hangisi için yeterli! 2017 KPSS ile en az 40 bin atama yapılmalı Sn @RT_Erdogan

Her sene bir umutla yola çıkıyoruz. Çünkü her sene bu sınava giriyoruz. Bu sene atanabiliriz diye her şeyimizi erteliyoruz. Bu umutla bütün ömrümüzü harcıyoruz, beklemekten bıktık atanmak istiyoruz artık. @tcmeb @TC_Basbakan

Bir sabah uyanıyor ve öğreniyorsun ki yaşadığın gezegen aslında Mars'mış, Dünya değil Zira 120 bin öğretmen açığına 20 bin atama yapılacağının başka bir açıklaması olamaz.

ogretmenatama.jpg

memurpostasi.com Özel haber

Zam sonrası hangi memur ne kadar maaş alacak?

Zam sonrası hangi memur ne kadar maaş alacak?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.