Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Memur-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Sendikal faaliyetlerin ve saha çalışmalarının yanı sıra Gazze’deki katliam ve insanlık dramının ele alındığı toplantıya Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu Üyeleri, Konfederasyon bünyesindeki sendikaların genel başkanları ve komisyonların başkanları katıldı.

Toplantıda ülkemizdeki ekonomik tablo, kamu görevlilerinin talep ve beklentileri, enflasyonun yükseliş hızındaki gerileme ile maaş ve ücretlerin satın alım gücü üzerinde istişareler gerçekleştirildi.

İşgalci İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırıma karşı Memur-Sen teşkilatının her türlü mecrada Filistinli mazlumların yanında olduğu ve kamuoyu oluşturacak çalışmaların zulüm bitene kadar devam edeceği vurgulandı.

Toplantıda ayrıca Memur-Sen’in son olarak Kızılay ve İHH ile birlikte başlatarak ilk etapta 5 milyon TL bağışladığı ve vatandaşların kısa mesaj ve IBAN üzerinden katılabildiği “İnsanlık Ölmesin” Filistin’e Yardım Çağrısı kampanyası değerlendirildi. Kampanyanın kamu görevlileri nezdinde geniş kabul gördüğü vurgulanırken, daha geniş kitlelere ulaştırılması doğrultusunda iletişim mecralarının aktif kullanılmasının sürdürülmesi gerektiğinin altı çizildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.