Memur-Sen Heyetinden Cezayir'de Temaslar

Memur-Sen Heyetinden Cezayir'de Temaslar

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, sendikal temaslarda bulunmak ve ikili işbirliği çerçevesinde ortak çalışmalar yürütmek amacıyla Cezayir'e gitti.

Memur-Sen Konfederasyonu, farklı ülkelere ziyaretlerine ve temaslarına devam ediyor. Son olarak Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar Cezayir'de temaslarda bulundu.

Cezayir İşçi Sendikaları Konfederasyonu (UGTA)'nın davetlisi olarak Cezayir'e giden heyet, burada UGTA Genel Başkanı Abdulmecid Sidi Said ile biraraya geldi. Karşılık emek ve iş güvenliği konusunda istişarelerde bulunan heyetler, uluslararası düzeyde çalışmalar yapmak ve ikili işbirliğini artırmak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.Protokol imzalarının ardından açıklamalarda bulunan heyetler, emek mücadelesinin evrensel olduğuna vurgu yaparak, hayırlı çalışmaların geliştirilmesinde bu anlaşmanın önemine dikkat çekti.Daha sonra Yalçın ve Bayraktutar, Cezayir'de ziyaretlerine ve temaslarına devam etti.yalcincezayir2cezayirprotokolyalcincezayir3yalcincezayir1

yalcincezayir4

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.