Memur-Sen ile Kamu-Sen arasında ilk istikşafi görüşme

Memur-Sen ile Kamu-Sen arasında ilk istikşafi görüşme

Memur sendikalarından olan Memur-Sen ile Kamu-Sen arasında ilk istikşafi görüşme gerçekleştirildi.

Memur-Sen'in 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetinde temsilcisi bulunan diğer 2 Konfederasyona Memur-Sen'le birlikte hareket etme daveti yapması üzerine Kamu-Sen'den olumlu cevap gelmesinin ardından ilk görüşme gerçekleştirildi.

1 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak olan 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Kamu Görevlileri Sendikaları heyet Başkanı Ali Yalçın'ın Memur-Sen'le birlikte hareket etme daveti üzerinde başlayan süreçteki ilk istikşafi görüşme Memur-Sen ve Kamu-Sen arasında gerçekleştirildi.

Görüşmede Memur-Sen Konfederasyonu adına Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen ve Mehmet Bayraktutar yer alırken Kamu-Sen'i temsilen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tümer yer aldı. Kamu-Sen Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşmede Toplu Sözleşme'de birlikte hareket edilecek süreçte izlenecek yol haritası ve uygulanacak stratejiler hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 31 Mayıs'ta Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı olarak Kamu-Sen ve KESKE gönderdiği yazılı mektup ile 2 konfederasyonu toplu sözleşme sürecinde Memur-Sen ile birlikte hareket etmeye davet etmiş, Kamu-Sen ise 8 Haziran'da bu çağrıya olumlu yanıt vermişti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.