Memur-Sen ve OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

Memur-Sen ve OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

Memur-Sen Konfederasonu ve OSTİM Teknik Üniversitesi arasında çeşitli eğitim ve geliştirme faaliyetlerini kapsayan bir işbirliği protokolü imzalandı.

Memur-Sen Konfederasonu ve OSTİM Teknik Üniversitesi arasında çeşitli eğitim ve geliştirme faaliyetlerini kapsayan bir işbirliği protokolü imzalandı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek tarafından imzalanan protokol; belirlenen alanlarda eğitim, mesleki ve teknik eğitim, proje çalışmaları, lisans, ön lisans ve yüksek lisansı kapsayan eğitim programları, danışmanlık hizmetleri ile çeşitli konularda seminer, konferans türünde işbirliğini kapsıyor.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreni öncesinde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek’in yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen ve Mehmet Bayraktutar ile OSTİM Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Zeki Şimşek de hazır bulundu.ostimimza1İmzalanan protokol kapsamında çeşitli konularda yapılacak faaliyet ve çalışmalarla birlikte Memur-Sen ve bağlı sendikaların üyeleri, personelleri veya birinci dereceden yakınlarının üniversitenin programlarını tercih etmesi ve kayıt yaptırması durumda ön lisans ve lisans eğitim ücreti için %10, lisansüstü eğitim ücreti için %25 indirim uygulanacak. Protokol kapsamında ayrıca 3 öğrencinin işletme uygulamaları eğitimine kabulü yönünde taahhüdde bulunması halinde ön lisans ve lisans eğitim ücretinin %15’i oranında indirim uygulanacak.ostimimza2

Protokol’ün her iki tarafa, eğitim ve Çalışma hayatına hayırlar getirmesini dileyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, OSTİM Teknik Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Memur-Sen ve OSTİM Teknik Üniversitesi, daha önce ilgili Bakan, akademisyen ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı “Kamu Yönetimi ve Kalkınma Kongresi” düzenlemiş ve sonuç bildirgesini kamuoyu ile paylaşmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.