Memur-Sen ve OSTİM Teknik Üniversitesi’nden “Kamu Yönetimi ve Kalkınma / Yeni Bir Güç Birliği Arayışı Kongresi”

Memur-Sen ve OSTİM Teknik Üniversitesi’nden “Kamu Yönetimi ve Kalkınma / Yeni Bir Güç Birliği Arayışı Kongresi”

“Kamu Yönetimi ve Kalkınma / Yeni Bir Güç Birliği Arayışı Kongresi”, OSTİM Teknik Üniversitesi ve Memur-Sen Konfederasyonu ortaklığında 9-10 Aralık tarihlerinde video-konferans yöntemiyle gerçekleştirilecektir.

eştirilecektir.

Memur-Sen Konfederasyonu ile OSTİM Teknik Üniversitesi’nin birlikte organize ettiği kongreye;  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yanı sıra özel sektör, kamu ve üniversitelerden alanında yetkin ve uzman kişiler de katılarak sunumlarını yapacaklar.

Kamu Yönetimi ve Kalkınma / Yeni Bir Güç Birliği Arayışı Kongresi”yle kalkınmanın üç temel ayağı olan kamu, özel Sektör ve akademi arasındaki iş birliğinin bugünü ve yarınını ele alınacak, daha güçlü ve etkili yeni iş birliği yöntemleri müzakere edilecek. Kalkınmada yönetişim, satın alma politikaları, dijital dönüşüm, insan kaynaklarının rolünün de tartışılacağı kongrede sunumlar da bu minvalde icra edilecek.

Konuşmacılar arasında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, Savunma Sanayi Başkanı, İsmail Demir, TÜBİTAK Başkanı, Prof. Dr. Hasan Mandal, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mete Gündoğan, Ufuk Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sencer İmer, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nden Prof. Dr. Onur Ender Aslan, Ahmet Yesevi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Muhittin Şimşek, AselsanNet Genel Müdürü İsmail Karahan, EÜAŞ Genel Müdürü Dr. İzzet Alagöz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer gibi alanında önde gelen isimler yer alacak.

Program Detayı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.