Memura 10 Dakika Sigara Sınırlaması

Memura 10 Dakika Sigara Sınırlaması

Erzincan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde, sigara içmek için personelin dışarı çıkmasının iş verimini düşürmesi nedeniyle personelin gün içindeki giriş çıkışına sınırlama getirildi. Sınırlamaya göre görev alan memurlar günde 4 kez sigara içebilecek.

Erzincan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde, kurumda zaman kaybına neden olduğu gerekçesiyle sigara içen personelin dışarı çıkmasına sınırlama getirilerek günde bu amaçla 4 kez giriş çıkış yapmalarına izin verildi.

SGK İl Müdürü Orhan Uçar imzasıyla yayımlanan yazıyla Erzincan SGK İl Müdürlüğü'nde sigara içen personelin bu amaçla verdiği mola sayısı 4 ile sınırlandırıldı. Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 aydır yürürlükte olan genelgeyle verim kaybının önüne geçmeyi amaçladıklarını ifade ederek, "Sabah öğlene kadar iki tane, öğleden sonra da 10 dakika iki tane olmak üzere sigara içmelerine arkadaşlara müsaade ettik. Bu uygulama yaklaşık 5 aydır devam ediyor. Arkadaşlarımız kartlarını okutarak dışarı çıkıyorlar, sigaralarını içtikten sonra tekrar kartlarını okutarak mesailerine devam ediyorlar" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.