Memura hükümet kapısını gösterenler, memur o kapıyı bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Memura hükümet kapısını gösterenler, memur o kapıyı bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen İstanbul şube başkanı Remzi Özmen Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 nolu şube başkanı Talat Yavuz'un açıklamalarına cevap verdi.

Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen İstanbul şube başkanı Remzi Özmen Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 nolu şube başkanı Talat Yavuz'un ''Düşük maaş, Meslek Kanunu ve çözüm bekleyen daha onlarca problemi yine biz çözeceğiz. Zam yetkili sendikadan değil hükümetten istenir, önce bunu öğrenin, sonrada yetkili olduğunuz döneme ait tabloyu yayınlayın da kamuoyu bir görsün bakalım.'' sözlerine yanıt vererek' 'Sahi memura hükümet kapısını gösterenler, memur o kapıyı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Peki, o zaman siz kimsiniz, ne iş yaparsınız? Yani işlevsiz olduğunuzu, yok hükmünde olduğunuzu kabul mü ediyorsunuz?'' dedi.

İşte Özmen'in açıklamaları:

Diyorlarmış ki zam hükümetten istenir bizden değil, diye!.

Öğretmenler odasına afişler yaptırıp övünerek asan iki yılda % 17.54 zam aldık diye hava atan hükümet midir?

Memurlara size şunu kazandırdık, haklarınızı en iyi savunan biziz deyip sendikaya üye yapmaya çalışan hükümet midir?

Bize üye olun haklarınızı toplu görüşme masasında en iyi biz savunuruz diyen hükümet midir? Memurlar adına iki yılda bir toplu görüşme masasına afralarla tafralarla diğer sendikaları istemeyiz moduna giren hükümet miydi?

Sahi memura hükümet kapısını gösterenler, memur o kapıyı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Peki, o zaman siz kimsiniz, ne iş yaparsınız? Yani işlevsiz olduğunuzu, yok hükmünde olduğunuzu kabul mü ediyorsunuz?

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.