Mesut Yılmaz kanser tedavisi görüyor

Mesut Yılmaz kanser tedavisi görüyor

Türkiye'nin eski başbakanlarından Mesut Yılmaz, ocak ayında akciğer kanseri teşhisi üzerine başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve önleyici kemoterapi gördüğünü açıkladı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz, sosyal medya hesabından, "Sağlık durumumu merak eden arkadaşlarım, dostlarım ve sosyal medya aracılığıyla sayfayı mesaj yağmuruna tutan takipçilerim için bilgilendirme..." anonsuyla bir paylaşımda bulundu.

Prof. Toner: Bu kanser işinde Hollywood'dan bile fon aldık, 'Dream Team' dedikleri hayal ekip bizdik

Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde kanserli tümör tespit edilmesi nedeniyle 23 Ocak tarihinde başarılı bir operasyon geçirdiğini belirten Yılmaz, "Halen önleyici kemoterapi tedavisi görüyorum. Grip salgını ve enfeksiyon sebebiyle görüşmelerime sınırlama getirdiler. Her şey normal seyrinde devam etmektedir. İlgilenen, yorum yapan ve arayan herkese teşekkür ediyorum. En derin saygı ve sevgilerimle" dedi.

Yılmaz, 1991 ve 1999 yılları arasında üç kez başbakanlık ve çeşitli bakanlıklar yapmıştı. Deneyimli siyasetçi, 1991-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Genel Başkanlığı görevini üstlenmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.