MHP'den Kamu Çalışanlarına Destek Sözü!

MHP'den Kamu Çalışanlarına Destek Sözü!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman konfederasyonumuzu ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman konfederasyonumuzu ziyaret etti.

Genel Başkanımız Önder Kahveci ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette gündem ve çalışma hayatına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

KAHVECİ: VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN KAMU GÖREVLİLERİ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışma hayatının bir çok sorunu olduğunu vurgularken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin gösterdiği duyarlılıklar için teşekkür etti. Son olarak ek gösterge konusunda MHP’nin kanun teklifi verdiğinin altını çizen Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memurların kısa zamanda TBMM’den müjdeli bir haber beklediklerini belirtti. Genel Başkan Önder Kahveci, MHP’nin kamu görevlilerine verdiği destek içinde teşekkürlerini iletti.

TÜRKİYE KAMU-SEN’İN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’da Türkiye’nin ve kamu çalışanlarının sorunlarını bildiklerini ve yakından takip ettiklerini belirtirken, gereken desteğin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da verileceğini ifade etti. Türkiye Kamu-Sen’in yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini sunan konuklarımız konfederasyon olarak Türkiye Kamu-Sen’in çok önemli ve etkin bir kuruluş olduğuna vurgu yaptılar. Yıldırım ve Büyükataman, konfederasyonumuzun görüş ve önerilerinden daima faydalanmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.