Öğretmen sınıfı yeniden tasarladı

Öğretmen sınıfı yeniden tasarladı

Öğrencileri için sınıfı yeniden tasarlayan öğretmen

İstanbul Esenler'de bir okulda görev yapan Ahmet öğretmen 3 yıl süren bir araştırma sonucunda yeni bir sınıf tasarladı


Yaptığı düzenlemelere rağmen sınıfın henüz tamamlanmadığını da belirten Ahmet öğretmen "Sınıfın kendisinin değil öğrencilerin olduğunu, Sözü öğrencilere bırakır ve onlara güvenirseniz neler yapabileceklerine inanamazsınız" dedi.

 

Sınıfının eski ve yeni fotoğrraflarını  yayınlayan Ahmet öğretmen, öğrencilerine okuma yazmayı sevdirmek için ağaç şeklinde bir pano hazırladı ve yazısında bu vurguyu yaptı: "Panoya bugün ses ve kelimelerini asarlar yarın şiirlerini güzel sözlerini. Ya da temayı kendileri belirleyebilirler. O şimdilik kuru bir ağaç. Öğrencilerim yeşertecek. Artık onların ağacı"

 

Ahmet öğretmen soyal medyadaki yazısına şöyle devam etti: "Okumayı yazmayı öğretmek temel amaç olmasın. Çevrenize bakın. Ahlaklı ahlaksız iyi kötü başarılı başarısız herkes okuma ve yazma biliyor. O zaman farkı yaratan başka bir şey. Bırakın güzel yazmasın. Benim yazım berbattır ancak öğrenci kapasitesinin sınırlarını zorlasın diye karakterine ve ses tonuna uygun şiir yazan bir öğretmenim. Varsın yazısı çirkin gözüken öğretmen olayım."

 

 

Ensonhaber

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum