Öğretmenlerimiz, Hepimiz İçin Çok Değerlidir

Öğretmenlerimiz, Hepimiz İçin Çok Değerlidir

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile şu mesajı yayınladı:

“Toplumları cehaletin karanlığından ve geri kalmışlıktan kurtaran en önemli unsur eğitimdir. Öğretmenler, tarih boyunca milletlerin her alanda ilerlemesi için önemli görevler üstlenmişlerdir. Eğitim-öğretim sisteminin en değerli parçası olan öğretmenlerimiz, hepimiz için çok değerlidir.

Bilgiyi sadece anlatmak ve öğretmekle kalmayan, aynı zamanda yaşamıyla bizlere en güzel örneği teşkil eden, yeni nesiller yetiştirerek geleceğimizin şekillenmesine katkı veren öğretmenlerimiz, hiç kuşkusuz ki hepimizin hayatında derin izler bırakmışlardır. Ülkemizin bugünkü uygarlık seviyesine yükselmesinde öğretmenlerimizin büyük katkısı ve fedakarlıkları bulunmaktadır.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı için devletimizin belirlemiş olduğu Türk ve Türkiye Yüzyılı misyonuna da sevgili öğretmenlerimizin üstün emek ve gayretleriyle ulaşacağımızdan eminiz. Bilinmelidir ki, Öğretmenlerimizin itibarının kaybedilmesi aynı zamanda toplumumuzun geleceğinin de kaybedilmesi anlamına gelmektedir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Öğretmenlerimizin toplumda hak ettiği itibarı görmesi için gerekli her türlü tedbirin alınması yönünde elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu bağlamda, Türkiye Kamu-Sen olarak öğretmenlerimizin ekonomik olarak ve sosyal alanda ki bütün sorunlarının çözümü için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim.

Böylesine anlamlı bir günde, başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve saygıyla anıyor; sevgisi, bilgisi ve özverisi ile evlatlarımızın yolunu aydınlatan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.