Okullar tatil mi? 4 Ocak kar tatili alan iller

Okullar tatil mi? 4 Ocak kar tatili alan iller

İSTANBUL ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı zaman zaman etkili oluyor. Peki yarın yani 4 ocak pazartesi günü okullar tatil mi gözler valilik kararlarında.

SİİRT  Siirt'te kapalı köy okulları ile taşımalı eğitim yapılan okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açılamada, merkez, Pervari, Şirvan, Baykan, Eruh, Kurtalan ve Tillo ilçesine bağlı kapalı köy yolları ile taşımalı eğitim kapsamında bulunan köylerde, 4 Ocak 2016 tarihinde bir gün süreyle okulların tatil edildiği bildirildi.

KIRKLARELİ - Kırklareli il merkezi ve ilçelerdeki yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

RİZE  - Rize'de kar ve buzlanma nedeniyle 4 Ocak Pazartesi günü okullar bir gün süre ile tatil edildi.

Rize'de okullar ise buzlanma nedeniyle 4 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile tatil edildi. Okulların tatil edildiği haberini Rize Valisi Ersen Yazıcı twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Rize'de Okullar tatil mi? 4 Ocak 2015

TRABZON - Trabzon'da bazı ilçelerde kar nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, eğitime Sürmene, Hayrat, Çaykara, Köprübaşı, Dernekpazarı ilçelerinde 4 Ocak Pazartesi, Of ilçesinde ise 4-5 Ocak'ta ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, Arsin ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda da eğitime yarın ara verildiği, diğer ilçelerde ise eğitim öğretime devam edileceği, taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda gerekli önlemlerin alındığı kaydedildi.

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın 9 ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Süleymanpaşa, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Hayrabolu, Malkara ve Muratlı ilçelerinde eğitime ara verildiğini bildirdi.

ORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde, yoğun kar yağışı sonucunda yollardaki buzlanmaların tehlikeli olabileceği düşünülerek, ilçede okulların 4 Ocak 2016 Pazartesi günü tatil edildiği bildirildi.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa'da merkez dahil tüm okul ve kurumlarda 4 Ocak 2016 Pazartesi günü tatil kararı alındı" dedi.

Cinoğlu, "İlçede yağan yoğun karın ana ve ara yollarda buzlanmalara yol açtığı, okul bahçelerinde ve şehir içi kaldırımlarda yoğun buzlanma olduğu yol ve kaldırımlardaki buzlanmaların eğitim öğretimi olumsuz etkileyeceği, okullara yaya olarak gelen öğrencilerin de sağlığını olumsuz yönde etkileyebileceği düşünüldüğünden ilçemiz genelindeki tüm okullarımız 1 gün süreyle tatil edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

ARTVİN - Artvin'in üç ilçesinde yarın eğitim ve öğretime ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle Borçka, Arhavi ve Hopa ilçelerindeki tüm okullarda eğitime 4 Ocak Pazartesi ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, diğer ilçelerde eğitimin devam edeceği kaydedildi.

Samsun'da Okullar tatil mi? 4 Ocak 2015

SAMSUN - Samsun'un 9 ilçesinde okular kar yağışı dolasıyla tatil edildi.

Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde kar tatili uzatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, elverişsiz hava şartları nedeniyle Alaçam, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, 19 Mayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme ve Yakakent ilçelerinde okullar 04 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

ŞIRNAK - Şırnak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ile bağlı belde ve köylerde eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ile bağlı belde ve köylerde 4 gündür yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu hatırlatıldı.

Bu nedenle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verileceği duyurulan açıklamada, engelli ve hamile memurların da bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

EDİRNE - Edirne il merkezi ile ilçelerde, taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Meteorolojik tahminlere göre, yağışın yarına kadar artarak devam edeceğinin öğrenildiğini belirten Özcan, "Meteorolojik uyarılar da dikkate alınarak Edirne Valiliği kararıyla, kar ve buzlanma nedeniyle kent merkezi ile ilçelerinde taşımalı sistemde eğitime bir gün ara verildi" diye konuştu.

Edirne'de Okullar tatil mi? 4 Ocak 2015

VAN  - Van genelinde tüm okullar yarın için tatil edildi.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan kar yağışının ardından il genelindeki ilk ve orta dereceli tüm okulların 4 Ocak 2016 Pazartesi günü için tatil edildiği bildirildi.

GİRESUN  - Giresun'da kış şartlarından dolayı okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı sonrası yolların tamamıyla açılmamış olması ve buzlanma riski üzerine Giresun merkez ve köylerinde Valiliğimizce Pazartesi günü okulların tatil edilmesi kararı alınmıştır" denildi.

BİTLİS  - Bitlis'te etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi.

Bitlis'te etkili olan kar yağışının beraberinde getirdiği olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde ilköğretim ve liseler 04 Ocak 2016 Pazartesi günü için tatil edildi.

MARDİN - Midyat ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle yarın eğitime ara verilecek.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ilçe genelindeki okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Öte yandan, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli veya hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

BARTIN

Bartın'da kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 2 gün tatil edildi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar kalınlığının bir metreyi aşması ve yağışın devam etmesi nedeniyle yarın ve 5 Ocak Salı günü il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verileceği bildirildi.

Açıklamada, uygulanacak telafi programıyla eksik derslerin tamamlanacağı vurgulandı.

ZONGULDAK - Zonguldak Valisi Ali Kaban, 4 Ocak 2015 günü eğitim-öğretimin bir gün tatil edildiğini duyurdu.

Zonguldak'ta dört günden bu yana hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı sebebiyle Vali Ali Kaban 4 Ocak 2015 günü okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı. Twitter üzerinden tatil kararını açıklayan Vali Ali Kaban, "Yağan yoğun kar nedeniyle il genelinde 4 Ocak 2016 Pazartesi günü eğitim öğretim bir gün süreyle tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de 4 Ocak 2016 Pazartesi günü idari izinlidirler" dedi.

Zonguldak'ta Okullar tatil mi? 4 Ocak 2015

KASTAMONU - Kastamonu'da, kar nedeniyle 3 ilçede bir gün, 3 ilçede ise 2 gün eğitime ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kaymakamlıklardan alınan bilgiye göre, Kastamonu'nun Abana, Cide, İnebolu ilçelerinde yarın Bozkurt, Şenpazar, Çatalzeytin ilçelerinde ise 4-5 Ocak'ta tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Azdavay ilçesinde ise köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

BATMAN  - Batman'ın Sason ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime iki gün ara verildi.

Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İlçemiz genelinde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte, yaşanan don ve buzlanmaya karşı herhangi bir olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile ilçe merkezindeki ve köylerdeki tüm okullarımızda eğitim-öğretime 04-05/01/2016 günleri olmak üzere iki gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır" dedi.

SİNOP - Sinop il merkezi ile 4 ilçedeki okullarda kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, bölgede kar yağışının üç gündür etkisini sürdürdüğünü söyledi.

Sinop'ta Okullar tatil mi? 4 Ocak 2015

Özellikle sahil kesiminde yer alan ilçelerde yoğun kar yağışı olduğunu belirten Türkkan, "Bu nedenle yarın il merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçelerinde eğitime bir gün ara verilme kararı alınmıştır. Söz konusu ilçelerdeki okulların tamamı tatil edilmiştir" dedi.

Türkkan, diğer ilçelerde ise eğitim, öğretimin devam edeceğini kaydetti.

Bu arada Sinop Üniversitesinde yarın yapılacak sınavların da bir gün ertelendiği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.