Ramazan Çakırcı: Yetkiliyiz, Kazanımların Adresi...

Ramazan Çakırcı: Yetkiliyiz, Kazanımların Adresi...

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ise, örgütlenmenin önemine vurgu yaparak, şöyle konuştu: “Teşkilatlarımızla buluşuyor, eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için istişarelerde bulunuyoruz. Okullarda, kurumlarda ve sosyal...

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ise, örgütlenmenin önemine vurgu yaparak, şöyle konuştu: “Teşkilatlarımızla buluşuyor, eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için istişarelerde bulunuyoruz. Okullarda, kurumlarda ve sosyal faaliyetlerde üyelerimizle birlikteyiz. Yan yana durmanın, omuz omuza yürümenin ne kadar önemli olduğunu 28 Şubat sürecinde, 15 Temmuz’da gördük. Kazanımlarımız, örgütlü gücümüzün eseridir. Bu gücümüze güç katmak, sorunlarımızın çözümünü hızlandırmak, yeni sorunlara yol açan uygulamaların önüne geçmek, mevcut kazanımlarımıza yenilerini eklemek, mağdur ve mazlumların sesini daha çok duyurmak, haksızlıklara, hukuksuzluklara dur demek için daha çok çalışmamız, hem nicelik hem de nitelik olarak daha da büyümemiz gerektiğinin farkındayız. Bunun için durup dinlenmeden, rehavete kapılmadan, manipülatörlerin oyununa gelmeden, asla ümitsizliğe düşmeden, ilk günkü heyecanla, şevk ve azimle çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bizler, bulunduğumuz konumla yetinmeyen, daha iyisi, güzeli için çaba harcayan bir sendikayız. Onun için yetkiliyiz, kazanımların adresi, mazlum ve mağdurların sesiyiz.”

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Aydın 1 No’lu Şube Başkanı Tevfik Aksoy ve İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ali Musa Bina da birer konuşma yaparak, sendikal faaliyetlerine ilişkin bilgi verdiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.