Talip Geylan'dan Mülakat Tepkisi: Samimiyet!

Talip Geylan'dan Mülakat Tepkisi: Samimiyet!

Genel Başkanımız Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen’in 2005 yılından bu tarafa sözleşmeli istihdamın kaldırılmasına yönelik büyük mücadeleler verdiğini hatırlatarak, “O dönem yargıya başvurma zahmetinde dahi bulunmayan BİRİLERİNİN...

Genel Başkanımız Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen’in 2005 yılından bu tarafa sözleşmeli istihdamın kaldırılmasına yönelik büyük mücadeleler verdiğini hatırlatarak, “O dönem yargıya başvurma zahmetinde dahi bulunmayan BİRİLERİNİN şimdi çıkıp “mülakata karşıyız” ya da “sözleşmelilerin haklarını biz elde ettik” doğrultusundaki lakırdıları, en hafif tabiriyle YÜZSÜZLÜK değil midir?” diye sordu.

Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunlara dikkat çekti:

“2016 yılında çıkarılan bir KHK ile öğretmen atamalarına ‘Mülakatlı ve çakılı sözleşmeli’ atama usulü getirildi. 2005 yılından beri sözleşmeli istihdama yönelik verdiği büyük mücadeleler gibi, 2016’da da Türk Eğitim-Sen olarak, derhal düzenlemenin yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle DAVA açtık. O dönem yargıya başvurma zahmetinde dahi bulunmayan BİRİLERİNİN şimdi çıkıp “mülakata karşıyız” ya da “sözleşmelilerin haklarını biz elde ettik” doğrultusundaki lakırdıları, en hafif tabiriyle YÜZSÜZLÜK değil midir? Ama sözleşmeli meslektaşlarımız gerçekleri biliyor ve bunlara gülüp geçiyorlar…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.