Sendikal Ayrım Yapılması, MHP'ye Şikayet Edildi!

Sendikal Ayrım Yapılması, MHP'ye Şikayet Edildi!

Türkiye Kamu-Sen heyeti, MHP Grup Başkanvekilliğine seçilen Muhammed Levent Bülbül tarafından makamında ağırlandı.

Türkiye Kamu-Sen heyeti, MHP Grup Başkanvekilliğine seçilen Muhammed Levent Bülbül tarafından makamında ağırlandı.

Genel Başkan Önder Kahveci ve Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, TBMM’de MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 Görüşmede kamu çalışanlarını ve çalışma hayatını yakından ilgilendiren güncel konular hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Genel Başkan Önder Kahveci, yıllardır yozlaştırılan kamuyu liyakat ve ehliyet sahibi çalışanlarla yeniden ayaklandırmak gerektiğine dikkat çektiği konuşmasında memurların ek gösterge hususunda beklentilerini aktardı. Sendikal ayrımın kamuya verdiği sıkıntıları dile getiren Kahveci, “Sendikal ayrımın artık bir son bulması gerekmektedir. Mülakat yoluyla torpilin işletilerek değil, ehliyet ve liyakat sahibi olanların hakkıyla yönetici seçildikleri bir sistemin oluşturulması gerekmektedir” dedi.

Sözleşmeli çalışanların da kadro beklentisine değinen Kahveci, kendilerini dinleyen Levent Bülbül’e teşekkürlerini sundu.

TBMM’de MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise Türkiye Kamu-Sen gibi bir sivil toplum kuruluşunun varlığının ülkenin birlik ve beraberliğini koruması açısından önemine değindi. Özellikle kamu çalışanlarının menfaatlerinin ve haklarının korunması noktasında da Türkiye Kamu-Sen’in ciddi çalışmalar yaptığına dikkat çeken Bülbül, kendilerini ziyaret eden heyete teşekkürlerini sundu.

Ziyarette, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’e Türk bayrağı hediye edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum