SGK'dan Türkiye Kamu-Sen'e Ziyaret

SGK'dan Türkiye Kamu-Sen'e Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kuruca, Sosyal Güvenlik haftası kapsamında Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kuruca, Sosyal Güvenlik haftası kapsamında Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

MUSTAFA KURUCA: EKSİKLERİMİZİ GİDEREREK VATANDAŞA EN İYİ HİZMETİ VERME ÇABASI İÇİNDEYİZ 
Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle bir çok sivil toplum kuruluşu ve sendikaları ziyaret ettiklerini ifade eden SGK Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca, bu çerçevede Türkiye Kamu-Sen'i ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Bu hafta bağlamında sendikaların katkılarının çok önemli olduğuna vurgu yapan Kuruca, "Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu olarak gösterdiğiniz misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Bu hafta önemli etkinlikler yapıyoruz. Temel amacımız toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamaktır. Tüm vatandaşlarımızı sosyal güvenlik şemsiyesi altına alınmasını amaçlıyoruz.” dedi.  
SGK'nın çalışma ve faaliyetleri üzerine bilgiler veren Kuruca, SGK hizmetlerinde eksikler ve sorunlar olduğunu ancak, kurum olarak bu sorunları gidererek vatandaşa en iyi hizmeti verme çabası içinde olduklarını belirtti.
 
KONCUK: TÜM VATANDAŞLARIMIZIN SOSYAL GÜVENLİK ŞEMSİYESİ ALTINA ALINMASINI DİLİYORUM
Sosyal Güvenlik Haftasının toplumsal önemine vurgu yapan Genel Başkanımız İsmail Koncuk, “Sosyal anlamda güçlü ve güvenli bir toplum için Sosyal Güvenlik Kurumunun önemi son derece büyüktür” dedi. Koncuk, “Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle konfederasyonumuzu ziyaret eden kıymetli Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum.

Sosyal güvenlik, modern toplumların hayatlarında yeri tartışılamaz bir öneme sahiptir. Ne yazık ki, ülkemizin bu alanda ciddi sıkıntıları var. Bu sorunların çözümü noktasında SGK’nın  ciddi bir gayret içerisinde olduğunu görmekten memnuniyet duymaktayız.

Toplumun bugün ve gelecekte güven içinde yaşaması için Sosyal Güvenlik Kurumunun başarılı çalışmaları son derece önemlidir. Türkiye Kamu-Sen olarak, SGK ile bugüne kadar hep diyalog içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. 

Temennimiz ülkemizin sosyal güvenlik problemlerini  tamamen aşması ve tüm vatandaşlarımızın bu şemsiye altında huzur ve güven içinde olması yönündedir.

Ben bu vesileyle Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, Sosyal Güvenlik Haftasının başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Ziyaretin ardından, SGK Başkan yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kuruca, Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a Sosyal Güvenlik Haftası hatırası olarak bir çini hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.