Şırnak ve Nusaybin'de şehitlerimiz var

Şırnak ve Nusaybin'de şehitlerimiz var

Şırnak ve Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda art arta acı haber geldi. Çıkan çatışmalarda 3 güvenlik görevlisi şehit düşerken, 7'si yaralandı.

ŞIRNAK ve Mardin'den gelen art arta haberler yürekleri dağladı. Şırnak il merkezi ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyonlarda 3 güvenlik görevlisi şehit oldu. 

Nusaybin'de 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte başlayan operasyon sürüyor. İlçede Dicle ve Fırat mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, Komiser Yardımcısı Ayhan Kıymacı şehit oldu, 7 polis yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Özel Harekat polisi Ayhan Kıymacı'nın Adıyaman'daki ailesine acı haber verildi. Şehit polisin yakınları evinin önüne akın etti.

ŞIRNAK'TAN ACI HABER

Şırnak merkez Yeşilyurt Mahallesi'nde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında akşam saatlerinde sıcak temas sağlandı. PKK'lıların açtığı ilk ateşte bir özel harekât polisi Emre Beker şehit oldu. Şehit olan polisin naaşı Şırnak Asker Hastanesi Morgu'na getirildi. Aynı mahallede bugün sabah saatlerinde de çıkan çatışmada  Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan'ın şehit olmuştu. Şehit komiser yardımcısının eşi Adıyaman'da, annesi Hatay'da acı haberi aldı.

ACI HABER DAĞLADI

Çorum Emniyet Müdürlüğü yetkilileri evli ve 1 çocuk babası Beker'in (solda) şehadet haberi için şehidin Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan babası Uğur ile annesi Urkiya Eker'in evine gitti.

Yetkililer, aileyi evde bulamayınca apartman sakinlerinden yardım istedi. Eker ailesinin merkeze bağlı Ovasaray köyünde bir akrabalarının ziyaretine gittiğini öğrenen yetkililer, köye giderek aileye oğullarının şehadet haberini verdi.

Bu sırada fenalık geçiren bazı aile fertlerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi. Eker ailesi, acı haberin ardından Çorum merkezdeki evlerine geldi. Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı. Şehidin akrabaları, yakınları ve vatandaşlar da acı haber üzerine eve geldi.

BURSA'DAKİ BABA OCAĞINDA YAS VAR

 

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan'ın Bursa'nın Karacabey ilçesindeki ailesine acı haber verildi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger Şırnak'ta geçici görevli iken şehit olan J.Uzm.Çvş. Cemil Turan'ın eşine taziye ziyaretinde bulundu.


İlçeye bağlı Bayramdere Mahallesi'ndeki şehidin babaevine giden askeri yetkililer, acı haberi aileye verdi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Turan'ın ailesi, büyük üzüntü yaşadı.
Şehidin babaevine ve çevredeki bazı evlere Türk bayrağı asılırken, acı haberi alan komşular başsağlığı dilemek için eve akın etti. Bingöl'de ikamet ettiği ve geçici görevlendirmeyle iki aydır Şırnak'ta bulunduğu öğrenilen Turan'ın cenazesinin, salı günü öğle vakti kılınacak namazdan sonra Bayramdere Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.