Şırnak'ta mehter marşlı operasyon!

Şırnak'ta mehter marşlı operasyon!

Şırnak'ta dün gece saat 23.00'dan itibaren başlayan sokağa çıkma yasağı sonrası güvenlik güçleri kentte operasyonlara da başladı. Hendek ve barikatların kaldırılması için başlayan operasyon öncesi zırhlı araçlardan mehter marşı çalındı.

PKK'lı grupların hendek kazdığı, sivilleri tehdit ettiği Şırnak'ta güvenlik güçleri sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından operasyonlara başladı. Yer yer silah çatışmalarının duyulduğu Şırnak'ta güvenlik güçleri zırhlı araçlardan mehter marşı çaldı.

Şırnak merkezde PKK'lı grupların kazdığı hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve silahlı PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için gece saat 23.00'dan itibaren Şırnak merkezde sokağa çıkma yasağı konuldu.

MEHTER MARŞI ÇALINDI

Şırnak merkezde asker ve polisin birlikte yürüttüğü operasyonda saatler 23.00'ı gösterirken, şehrin belli noktalarında konuşlandırılmış zırhlı araçlardan mehter marşı çalındı. Hendek ve barikatlar bulunan Yeni, Bahçelievler, Dicle, Cumhuriyet, İsmet Paşa, Gazipaşa ve Yeşilyurt mahallelerinden zaman zaman silah sesleri yükseldi.

Hendek ve barikatların bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi'ne hakim tepelerden tanklar ile barikatlara atış yapılıyor. Patlama sesleri şehrin her yerinden duyuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.