Şükrü Kolukısa'dan Talip Geylan'ın Açıklamalarına Cevap: İspat Et, Eğer Etmezsen...

Şükrü Kolukısa'dan Talip Geylan'ın Açıklamalarına Cevap: İspat Et, Eğer Etmezsen...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın "Bazı STKl'arın gizli toplantılar yapıp whatsapptan milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerine talimatlar yağdırdığını, Milli Eğitim Bakanının bu durumlardan haberdar olup olmadığını sorduğu" açıklamalarına...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın "Bazı STKl'arın gizli toplantılar yapıp whatsapptan milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerine talimatlar yağdırdığını, Milli Eğitim Bakanının bu durumlardan haberdar olup olmadığını sorduğu" açıklamalarına Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa'dan cevap geldi.

Twitter hesabından Talip Geylan'ın açıklamalarını da etiketleyerek açıklamalar yapan Şükrü Kolukısa şunları söyledi: 

İhanet mi ediyorsun, iftira mı atıyorsun? Bu ülkede, milletinin ve devletinin aleyhine çalışan ve muarız toplantılar düzenleyen STK varsa; sen de bunları açıkça paylaşmıyor, ilgili mercilere suç duyurusunda bulunmuyorsan: ihanet ediyorsun.

Böyle şeyler vaki değil de kendince ince bir siyaset gütmek, ucuzdan mevzi kazanmak için hizmet eden kişileri ve kurumları töhmet altına alma gayretkeşliğiyle bu sözleri sarf ediyorsan: müfterisin.

14-035.jpg

15-024.jpg16-011.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum