Talip Geylan, Bakü’de Etuce Avrupa Direktörü ile Bir Araya Geldi

Talip Geylan, Bakü’de Etuce Avrupa Direktörü ile Bir Araya Geldi

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan ile birlikte 14-18 Şubat 2020 tarihleri arasında Azerbaycan Tahsil İşçileri Azat Hemkarlar İttifakı’nın ev sahipliğinde European Region Of Education International (ETUCE

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan ile birlikte 14-18 Şubat 2020 tarihleri arasında Azerbaycan Tahsil İşçileri Azat Hemkarlar İttifakı’nın ev sahipliğinde European Region Of Education International (ETUCE) Avrupa Direktörü Susan Floken ile Bakü’de bir görüşme gerçekleştirdi.
Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Settar Mehbaliyev’in de hazır bulunduğu toplantıda ülkemizdeki sendikal faaliyetler ve ETUCE ile ilişkilerimiz değerlendirildi. Genel Başkan Talip Geylan, “Yakın ilgisinden dolayı Sayın Floken’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Genel Başkan ve beraberindeki heyet, Azerbaycan 35İşçileri Azat Hemkarlar İttifakı ve Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Settar Mahbaliyev’i de makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Geylan ziyarette yaptığı konuşmada, “Türk Eğitim-Sen ve Tahsil İşçileri Azat Hemkarlar İttifakı’nın tam uyuma sahip ikili ilişkileri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği (UAESEB) çatısı altında da çok önemli hizmetlere imza atılmaktadır. Nazik kabulünden ötürü Settar bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.