Talip Geylan, İl-İlçe Emri ve 2. İl Dışı Sözünü Hatırlattı

Talip Geylan, İl-İlçe Emri ve 2. İl Dışı Sözünü Hatırlattı

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir açıklama yaptı.  Eş durumu mağduriyetine dikkat çeken Genel Başkan Geylan; “İl/ilçe emri verilmediği için eş ve çocuklarından ayrılacak ve ikinci il dışı sözüne güvenerek kurdukları yeni düzenleri duman olacak olan bir kısım öğretmenlerimiz mutsuz bir psikoloji ve bozuk bir motivasyonla iş başı yapacaklar.” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2018-2019 Eğitim Öğretim yılı, eğitim çalışanları için yarın başlıyor. Tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyor, eğitim öğretim yılı boyunca mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı temenni ediyorum.

Ancak şunu da biliyorum ki; İl/ilçe emri verilmediği için eş ve çocuklarından ayrılacak ve ikinci il dışı sözüne güvenerek kurdukları yeni düzenleri duman olacak olan bir kısım öğretmenlerimiz mutsuz bir psikoloji ve bozuk bir motivasyonla iş başı yapacaklar.

MEB, bu problemi görmeli ve hem de hemen mağduriyet yaşayan bu meslektaşlarımızı rahatlatmalıdır. Unutmayalım ki, mutsuz öğretmenimizin verimli çalışabilmesi ve dolayısıyla eğitimde istenen başarıya ulaşılması mümkün olmayacaktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.