Talip Geylan, “MEB Şaibeye Meydan Vermemelidir”

Talip Geylan, “MEB Şaibeye Meydan Vermemelidir”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, yönetici görevlendirme sürecinde tercih puan listelerinin malum sendikaya servis edilmesi ile ilgili kamuoyuna yansıyan haberler hakkında açıklama yaptı. Genel Başkan Geylan, “Şu andan itibaren MEB’e düşen Cuma

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, yönetici görevlendirme sürecinde tercih puan listelerinin malum sendikaya servis edilmesi ile ilgili kamuoyuna yansıyan haberler hakkında açıklama yaptı. Genel Başkan Geylan, “Şu andan itibaren MEB’e düşen Cuma 17:00’den sonra tercih yapanların görev yerlerini ve sendikal mensubiyetlerini yayınlamaktır” dedi.

Genel Başkan Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Malum sendika Cuma saat 15:00 gibi tüm illerde (bir kısım üyelerine) mesaj çekerek, yönetici başvuru süresinin uzatılacağını ve başvuru yapılmamasını duyurmuştu. Ki, diğer eğitim çalışanlarının bu gelişmeden haberi saatler sonra oldu.

Sürenin uzatımından sonra ise tercih/puan listelerinin malum sendikaya servis edildiği iddiaları dile düştü. Geçmiş yıllardaki tecrübeler de malumdur. Nitekim, Ankara’nın bir ilçesindeki tercih listesi de bir haber sitesinde yayınlandı.

Şu andan itibaren MEB’e düşen Cuma 17:00’den sonra tercih yapanların görev yerlerini ve sendikal mensubiyetlerini yayınlamaktır. Bakalım gerçekten bir mağduriyet mi giderilmiş yoksa kirli bir TEZGAHA koskoca MEB teşkilatı alet mi edilmiş?”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.