Talip Geylan: Öğretmenlik Meslek Kanununda Eksikler Hızlıca Tamamlanmalıdır.

Talip Geylan: Öğretmenlik Meslek Kanununda Eksikler Hızlıca Tamamlanmalıdır.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Sayın Erkan Akçay’ı ziyaret ederek, gündemle ilgili görüş ve taleplerini iletti.

Başta öğretmenlerimizin tecrübe ve hizmetlerinin dikkate alınarak, kariyer planlamasındaki arazların giderilmesi olmak üzere, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun eksiklerinin hızlı bir şekilde tamamlanmasını isteyen Geylan, “TBMM’nin bir an önce yasal düzenlemeleri gerçekleştirmesini istiyoruz” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Sayın Erkan Akçay’ı ziyaret ederek, gündemle ilgili görüş ve taleplerimizi ilettim.

Başta öğretmenlerimizin tecrübe ve hizmetlerinin dikkate alınarak, kariyer planlamasındaki arazların giderilmesi olmak üzere, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun eksikleri hızlıca tamamlanmalı.

2011’de olduğu gibi tüm sözleşmeli meslektaşlarımız koşulsuz kadroya geçirilmeli.

Eğitim çalışanlarına yönelik şiddeti önleyici tedbirleri içeren ve caydırıcı müeyyideler getiren kanun ivedilikle çıkarılmalı.

Meslektaşlarımızın talep ve beklentilerine karşı olumlu yaklaşımı ve ilgisinden ötürü Sayın Akçay’a teşekkür ediyor, TBMM’nin bir an önce yasal düzenlemeleri gerçekleştirmesini istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.