Talip Geylan: Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Talip Geylan: Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan,Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, Antalya 1 No’lu Şube Başkanı Oğuz Öztürk, Antalya 2 No’lu Şube Başkanı Burhan Ulu ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sel felaketi yaşayan Kumluca’da incelemelerd

Selden zarar gören Kumluca Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni inceleyen Genel Başkan Talip Geylan ve beraberindeki heyet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve Okul Müdürü Mustafa Akça’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlçede selden etkilenen eğitim kurumlarının ıslahı ve tadilatı için yapılan gayretli çalışmaları yerinde inceleyen Geylan ve beraberindeki heyet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve Okul Müdürü Mustafa Akça’dan felaketle ilgili bilgi aldı. Geylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürüne okulların eksiklerinin giderilmesi için gösterdikleri gayret ve nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.

Genel Başkan Talip Geylan, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Selahattin Değirmenci ve ilçe yönetim kurulunu, Kumluca İlçesi Türk Eğitim Sen üyeleri ve Kumluca’daki eğitim çalışanlarını afet sonrası Kumluca İlçesi hasar tespit komisyonlarında görev alarak sergiledikleri fedakârlıktan dolayı tebrik etti. Geylan şunları kaydetti: “Kumluca’da sel felaketinden etkilenen Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettim. Okulumuzun eksiklerinin giderilmesi için gayretleri ve nezaketlerinden ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Akça ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Tekdemir’e teşekkür ediyorum. Devletimiz, ilçedeki eğitim kurumlarımızın ıslahı için tüm imkânları sağlamış. Başta İlçe Temsilcimiz Selahattin Değirmenci olmak üzere, afet sonrası vatandaşlarımızın yaralarının sarılması konusunda sergiledikleri fedakâr gayretlerinden ötürü tüm meslektaşlarıma minnetlerimi sunuyorum. Rabbim beter felaketlerden esirgesin.”

Genel Başkan daha sonra Kumluca’da eğitim çalışanları ile sohbet etti. Geylan, “Aynen pandemi döneminde olduğu gibi sel felaketi sonrası da eğitim çalışanlarının seferberlik edasıyla vatandaşlarımızın yardımına koştuğunu gördüm. Her bir arkadaşımı tebrik ediyorum. Meslektaşlarımızın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da takdir edilmeyi hak ettiklerine inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.