Talip Geylan'dan Selçuk Pehlivanoğlu'na "Öğretmenlik" Dersi!

Talip Geylan'dan Selçuk Pehlivanoğlu'na "Öğretmenlik" Dersi!

TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'nun öğretmenlere yönelik sözlerine Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan sert tepki geldi.

TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu'nun öğretmenlere yönelik sözlerine Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan sert tepki geldi. 

Genel Başkan Geylan, daha önce de öğretmenlerle ilgili bazı sözleri gündeme gelen Pehlivanoğlu'na sosyal medya hesabından sert sözlerle yüklendi.

İşte o açıklamalar:

1)TED Bşk Selçuk Pehlivanoğlu “Öğretmenler devlet memuru olmamalı.KPSS ile değil mülakatlarla alınmalı”demiş.Selçuk Bey suflörünüz kim?Ya da nereye mesaj verme dersindesiniz?
Devlet memuru olmasın dediğiniz Öğretmenin,parti memuru ya da şirket çalışanı olmasını mı yeğliyorsunuz?+

2)Sayın Pehlivanoğlu Uganda’da mı yaşıyorsunuz?
Yanlış mı biliyoruz; yoksa TED, Tuzukuru Eğitimciler Derneği’nin kısaltması mı?
O öve öve bitiremediğiniz mülakat marifetiyle, bu ülkede yüzbinlerle çalışan ve çalışan adayının hakkının gasp edildiğinden haberiniz yok mu? +

3)Sn Pehlivanoğlu hızını alamayarak“Öğretmenliği tercih edenlerin bir kısmı maalesef devlet memuru olup,oradan emekli olmak istiyor,işi garanti olsun istiyor”demiş.YUH!
Biz de çıkıp şunu desek olur mu?
“Özel okulların bir kısmı öğrenciyi ticari meta görüyor,vatandaşı söğüşlüyor”+

4)Selçuk Bey; Kağızman’da, Solhan’da, Dargeçit’te, Lice’de yani sizin ticari görmeyerek bırakın yatırım yapmayı selam dahi vermeye tenezzül etmediğiniz vatan köşelerinde fedakarca ve devlet memuru onuruyla çalışan ve harikalar yaratan öğretmenlerimizden özür dileyin.+

5)Sayın Pehlivanoğlu, çıtayı yükselttiğinizde öğretmen bulamadığınızı söylüyorsunuz ya;
İnanın, DEVLET MEMURU olarak görev yapıp şerefli bir öğretmen olarak emekli olmayı isteyenlerin çıtası, sizin bu anlamsız düşüncenize çok ama çok yüksek gelir!

Turkiyeegitim.com 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum