Talip Geylan'dan Tam Destek: Libya,O Kadar Uzak Değil!

Talip Geylan'dan Tam Destek: Libya,O Kadar Uzak Değil!

Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkere bugün TBMM Genel Kurulu’nda ele alınacak. Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Türk milleti her daim devletinin yanında ve TSK’nın destekçisi...

Libya'ya asker göndermenin önünü açacak olan tezkere bugün TBMM Genel Kurulu’nda ele alınacak. Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Türk milleti her daim devletinin yanında ve TSK’nın destekçisi ve duacısıdır” dedi.

Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Libya’ya asker göndermeye izin veren Cumhurbaşkanlığı tezkeresi bugün Meclis’e gelecek. TBMM’nin alacağı karar Türk milletinin iradesini yansıtacaktır. Milletimizin, devletimizin çıkarları ve ülkemizin geleceği için gerekli olan en hayırlı kararı alacağına inanıyoruz.

Bölgemizde yaşanan her gelişmenin, ülkemizin güvenliğini etkileyeceği ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gelişmeler karşısında alacağı pozisyonun da bölgemizdeki istikrarı tayin edeceği aşikar bir gerçektir. Dolayısıyla ülke olarak bölgemizde yaşanan süreçlere kayıtsız kalamayacağımız da göz ardı edilmeyecektir.

Türk Devleti güçlü olduğunda; Balkanlar’dan Umman Denizi’ne, Kafkaslar’dan Cebelitarık Boğazı’na kadar olan geniş coğrafyada huzur hâkim olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kudretli olduğunda, sadece Anadolu’nun güvenliği değil, imparatorluk bakiyesi bölgemizde yeniden güvenlik ve barış tesis edilmiş olacaktır. Türk milleti her daim devletinin yanında ve TSK’nın destekçisi ve duacısıdır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.