Talip Geylan'dan VEFA'lı Öğretmenlere Teşekkür, Yetkililere Uyarı!

Talip Geylan'dan VEFA'lı Öğretmenlere Teşekkür, Yetkililere Uyarı!

Türkiye genelinde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın mağdur olmaması için oluşturulan Vefa Sosyal Destek gruplarında binlerce öğretmenimiz hizmet veriyor.

Türk Eğitim-Sen Benel Başkanı Talip Geylan, Türkiye genelinde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın mağdur olmaması için oluşturulan Vefa Sosyal Destek gruplarında görev alan binlerce öğretmen ve yöneticiye çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Geylan yapmış olduğu açıklamada; kimi zaman, sağlık kurallarına pek uyulmadan, kişisel koruyucu tedbirler yeterince alınmadan ve hatta sosyal mesafe korunmadan çalışıldığına dair görüntülerin ortaya çıktığını ifade ederek yetkilileri bu konuda daha dikkatli davranmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet etti. 

İşte o açıklamalar:

1] Türkiye genelinde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın mağdur olmaması için oluşturulan Vefa Sosyal Destek gruplarında binlerce öğretmenimiz hizmet veriyor.

2] Bazı meslektaşlarımız, kendi araçlarıyla sokak sokak gezmekte,yardımları dağıtmakta,maaş çekip yaşlılarımıza teslim etmekte. Ancak, kimi zaman, sağlık kurallarına pek uyulmadan, kişisel koruyucu tedbirler yeterince alınmadan ve hatta sosyal mesafe korunmadan çalışılmaktadır.

3] Yetkililere sesleniyorum: Bu konu çok önemlidir. Denetim iyi yapılmalı, tedbirler eksiksiz alınmalıdır. Bu anlamda zaafiyet gösterilirse, Allah esirgesin, fedakarca hizmet yürüten meslektaşlarımızı istenmeyen sonuçlarla karşı karşıya bırakabiliriz.

4] Türk milletinin farkını ortaya koyan bu ihlaslı organizasyonu yürütenleri ve fedakarca hizmet veren öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu gece katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu açıklamalarında "İmamı, polisi, jandarması, Kızılayı, öğretmeni, devletin bütün birimleri, kaymakamı, valisiyle 725 bin yaşlı insanımızın evine gittik." dedi.

Sayının bu kadar yüksek olduğu görüldüğünde, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın yukarıda yer alan uyarılarının ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. 

101-015.jpg102-011.jpg

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.