Türk Eğitim-Sen 6.dönem Toplu Sözleşme taleplerini açıkladı

Türk Eğitim-Sen 6.dönem Toplu Sözleşme taleplerini açıkladı

Türk Eğitim-Sen 6.dönem Toplu Sözleşme taleplerini açıkladı

Türk Eğitim-Sen 6.dönem Toplu Sözleşme taleplerini açıkladı. 2 Ağustos'ta başlayacak Toplu Sözleşme masasında gündeme getireceğimiz ve aylardır titizlikle süren uzun çalışmaların neticesinde ortaya çıkan taleplerimizi bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ilettik. 

Eğitim çalışanlarının içinde bulunduğu sorunların aşılmasına yönelik söz konusu bütün talep beklentileri şube ve temsilciliklerinin katkılarıyla tespit eden Türk Eğitim-Sen, sorunların çözümü içinde üst düzey çaba göstermiştir.  Sendika olarak sorunların tespiti ve önlemlerin alınmasında en sağlıklı veriler elde edilmiştir. 

Türk Eğitim-Sen olarak, hizmet kolumuzun bütün sorunlarını biliyor beklentilerin karşılanması için her yolu izliyoruz. Bilinmelidir ki; Toplu sözleşme masasında her bir talebimizin tek tek takipçisi olacağız. Eğitim çalışanlarının bütün sorun ve taleplerini konfederasyonumuzun marifetiyle masaya taşıyarak, çözüm yolları arayacağız.  Eğitim çalışanlarının sosyal, ekonomik, özlük haklarına kavuşabilmesi ve istenilen düzeyi yakalayabilmesi için gayret gösteren Türk Eğitim-Sen, yayınladığımız talepler ile eğitim çalışanlarının beklentilerini gün yüzüne çıkarmıştır. Bilinmelidir ki;  eğitim çalışanlarının haklarının korunması ve iyileştirilmesi bizim asli görevimizdir.  

Toplu Sözleşmeye ilişkin genel taleplerimiz için tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum