Türk Eğitim-Sen Akademi Üyelerine Hizmet Vermeye Başladı

Türk Eğitim-Sen Akademi Üyelerine Hizmet Vermeye Başladı

Eğitim alanında ilkleri başaran, projeleri ile eğitim çalışanlarının takdirini kazanan Türk Eğitim-Sen bu kez de uzaktan eğitim hizmeti vermeye başladı.

Eğitim alanında ilkleri başaran, projeleri ile eğitim çalışanlarının takdirini kazanan Türk Eğitim-Sen bu kez de uzaktan eğitim hizmeti vermeye başladı. “Türk Eğitim-Sen Akademi” adıyla üyelerine uzaktan eğitim vermeye başlayan sendikamız, bu önemli hizmeti ile öncülük yapmaktadır.

Türk Eğitim-Sen üyeleri, uzaktan eğitim sisteminde kamu kurumları tarafından yapılan aday öğretmenlik sınavları, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, müdür ve müdür yardımcılığı sınavları vb. sınavlara daha iyi hazırlanma imkânına kavuşacaklar, mevzuat ve kanun değişikliklerinden, yönetmeliklerden anında haberdar olacaklardır.

Üyelerimizin kullanımına ücretsiz açılan uzaktan eğitim sisteminin amacı; üyelerimizin sürekli kendilerini geliştirerek, hem kendilerine hem de topluma karşı daha faydalı ve üretken olmalarına katkı sağlamak, mesleki gelişimlerine katkı sunmaktır. Türk Eğitim-Sen Akademi, üyelerimize güvenilir e-içerikler sunmaktadır.

Şu anda Türk Eğitim-Sen Akademi’de YÖK Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili 33 konu başlığını kapsayan mevzuat, mevzuat özetleri, çıkmış sorular, hazırlık soruları ve deneme sınavları yer almaktadır. Bilindiği gibi aralarında ODTÜ; Boğaziçi, Galatasaray, Marmara, Dokuz Eylül, Çukurova, Anadolu Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu bazı üniversiteler bu sınavın yapılmasına yönelik YÖK’e başvuruda bulunmuştu. YÖK, görevde yükselme ve unvan değişikliği ile ilgili süreci duyurdu. Buna göre; sınav için başvurular Anadolu üniversitesinin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden 24-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ve 85 TL sınav ücreti yatırılacaktır. Geri sayımın başladığı YÖK Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, 8 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da tek oturum halinde Adana, Ağrı, Ankara, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Sinop, Konya, Mardin ve Şanlıurfa olmak üzere 11 sınav merkezinde gerçekleştirilecektir. Türk Eğitim-Sen Akademi, YÖK’ün merkezi yazılı sınav konu başlıkları ile uyumlu bir eğitim hizmeti sunmaktadır.

Üyelerimiz; Türk Eğitim-Sen Akademi uzaktan eğitim sisteminde egitim.turkegitimsen.org.tr üzerinden giriş yaparak ve üye olarak hizmetlerimizden faydalanacaktır. Türk Eğitim-Sen Akademi üyelerimizin özellikle sınavlar öncesinde faydalanacağı en önemli adres olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum