Türk Eğitim-Sen Ankara 5 No'lu Şube Kızılcahamam Temsilciliği Açıldı

Türk Eğitim-Sen Ankara 5 No'lu Şube Kızılcahamam Temsilciliği Açıldı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Ankara 5 No’lu Şube’nin Kızılcahamam İlçe Temsilciliği açılışına katıldı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Ankara 5 No’lu Şube’nin Kızılcahamam İlçe Temsilciliği açılışına katıldı. Açılışta MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, Türk Diyanet Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Haber Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz,  Türk Eğitim-Sen Ankara Şube Başkanları ve Yönetim Kurulları ve çok sayıda üyemiz de hazır bulundu.

Kurdele kesiminin ardından MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım temsilcilik açılışının hayırlı olmasını temenni etti. Daha sonra bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı temsilcilik açılışında emeği geçen başta Ankara 5 No’lu Şube Başkanı Oğuz Şahin ve İlçe Temsilcimiz Yaşar Sarı olmak üzere Ankara 5 No’lu şube yönetim kuruluna teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen’in ülkemizin geleceğine yönelik sorumluluk taşıyan ilkeli bir sivil toplum örgütü olduğunu kaydeden Geylan, “Temsil ettiğimiz kesimin talep ve beklentilerinin karşılanabilmesi için temsilciliklerimizi hizmet vermesi gereken bir araç olarak görüyoruz.  İnanıyorum ki; bu temsilciliklerimiz eğitim camiamıza en üst düzeyde verim alınabilmesi noktasında katkı sağlayacaktır. Üyelerimizin mutluluğu bizim için çok önemlidir.”

1111111

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.