Türk Eğitim-Sen Ankara'da Büyümeye Devam Ediyor! 8 No'lu Şube'de Görkemli Açılış!

Türk Eğitim-Sen Ankara'da Büyümeye Devam Ediyor! 8 No'lu Şube'de Görkemli Açılış!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan 06.01.2022 tarihinde Türk Eğitim-Sen Ankara 8 No’lu Şube’nin hizmet bürosunun açılış törenine katıldı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan 06.01.2022 tarihinde Türk Eğitim-Sen Ankara 8 No’lu Şube’nin hizmet bürosunun açılış törenine katıldı.

Açılışa, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Seyit Ali Kaplan, Cengiz Kocakaplan, Ankara Şube Başkanları ve şube yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Eğitim-Sen Ankara 8 No’lu hizmet bürosunun açılışında Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan birer konuşma yaptı.

Genel Başkan Talip Geylan yaptığı konuşmada, Ankara 8 No’lu hizmet bürosunun açılmasında emeği geçen başta Ankara 8 No’lu Şube Başkanı Coşkun Kaya ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Geylan, “Hizmet büromuzun Türk Eğitim-Sen üyelerine ve kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye’nin her bir köşesinde eğitim çalışanları için var olduklarını söyleyen Genel Başkan Geylan, “Üyelerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek donanıma sahip olacak bir yer daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Türk Eğitim-Sen'in mücadelesinde destek veren, elini taşın altına koyan her bir üyemizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Eğitim çalışanlarının haklarının korunması için Türk Eğitim-Sen’in yetkili olması gerektiğini kaydeden Genel Başkan Geylan, “Türk Eğitim-Sen’in toplu sözleşme masasına yetkili ve etkili olarak oturması gerektiği bir kez daha görülüyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik gelişmeler hiç de iç açıcı değildir. Kamu çalışanlarını temsil eden konfederasyon bir kez daha beceriksizlik örneği sergileyerek, çalışanların ekonomik kayıplar yaşamasına neden olmuştur. Hatta öyle ki, iğneden ipliğe yapılan zamlar nedeniyle; yapılan maaş zammı 2022 yılı başlamadan erimiştir. Bütün bu yaşanan gelişmelerden sonra o masada yetkili olmayı Türkiye Kamu-Sen hak ediyor. Bu amaçla, Türk Eğitim-Sen olarak eğitim çalışanlarının haklarının korunması için Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak bütün gücümüzle masada yer almak için mücadele edeceğiz.” dedi.

Konuşmalardan sonra hizmet binasının açılışı dualarla gerçekleştirildi.

13735.jpg13736.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.