Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonu Deprem Bölgelerini Ziyaret Ettii

Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonu Deprem Bölgelerini Ziyaret Ettii

Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörlüğü, 24-25 Kasım tarihlerinde deprem bölgesi Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerini kapsayan bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bölge ziyareti ilk olarak Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solgun ve şube yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başladı. Şube Başkanı Solgun ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ziyaret edildi. Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ve İl Başkan Yardımcısı Nurdan Kılıç’tan bölge hakkında bilgi alındı. Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solgun, Hatay 2 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Topal, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Keskin ile birlikte Hatay Merkez’de bulunan konteyner okul Özbuğday Ortaokulu ziyaret edildi. Ziyarette Okul Müdürü Halit Yaylacı ve öğretmenlerle görüşüldü. Öğretmenler odasında öğretmenlere karanfil ve kitap hediye edildi. Serap Gül ve beraberindeki heyet, Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Levent Sekban ile Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü aynı zamanda Hatay TÜRKAV Başkanı Mehmet Delioğlu’nu da ziyaret ederek, okulda gerçekleştirilen Öğretmenler Günü programına katıldı.

Gül ve beraberindeki heyet daha sonra bölgenin en önemli anaokullarından biri olan konteyner Antakya İpek Anaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette; Anaokulu Müdürü Filiz Keskin ve öğretmenlere çiçek ve kitap hediye edildi, okulda bulunan öğrencilere çikolata ikramında bulunuldu.

Gül, bölgenin asayişinden sorumlu ve konteyner kentin koordinatörlüğünü yapan Kaymakam Fuat Yurddaş’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölge hakkında bilgi alınarak, istişarelerde bulunuldu.

Hatay merkez ziyaretinin sonrasında İskenderun’a geçildi. Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, şube yönetim kurulu üyeleri ve Hatay 2 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Topal ile birlikte Sayek konteyner kentte bulunan ilkokul ve ortaokullardan biri olan İbrahim Çeçen Vakfı Okulu ziyaret edildi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu da ziyaret edilerek, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Hatay ziyareti sonrası Osmaniye’ye geçildi. Osmaniye ziyareti kapsamında ilk olarak Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kılınç ziyaret edildi. Serap Gül; Şube Başkanı İsmail Kılınç, şube yönetim kurulu üyesi Cihat Karakuş ve Şube Kadın Komisyonu Başkanı Derya Ekiz ile birlikte Osmaniye Öğretmenevi’nde yapılan Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı. Öğretmenlerimizin sorun ve taleplerini dinleyen, sendikal çalışmalar hakkında bilgi veren Gül, onlara karanfil takdiminde bulundu.

Osmaniye ziyareti sonrası Gül ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş’ta temaslarda bulundu. Kahramanmaraş 1 ve 2 Nolu Şube Başkanları Ziya Akpınar, Bayram Doğan ile Şube Kadın Komisyonu Başkanı Neslihan Yağcı ziyaret edildi. Konteyner olarak yeni kurulan Kahramanmaraş Türkiye Kamu-Sen il binası ziyaret edilerek, burada bulunan öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlandı ve çiçek dağıtıldı. Kahramanmaraş ziyareti TÜRKAV Kahramanmaraş Şube Başkanı Hakan Hakkoymaz ve şube yönetimi kurulu üyelerine yapılan ziyaretle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.