Türk Eğitim-Sen Twitter'da Gündemi Belirliyor #performansahayır

Türk Eğitim-Sen Twitter'da Gündemi Belirliyor #performansahayır

Türk Eğitim-Sen olarak,bu akşam 20:00 itibariyle öğretmene performans değerlendirmesi uygulamasına yönelik eğitim çalışanlarının hassasiyetini ifade etmek için; #performansahayır

Türk Eğitim-Sen olarak,bu akşam 20:00 itibariyle öğretmene performans değerlendirmesi uygulamasına yönelik eğitim çalışanlarının hassasiyetini ifade etmek için; #performansahayır etiketiyle gündem çalışması başlattı.

MEB tarafından geçtiğimiz hafta kamuoyu ile paylaşılan "ÖĞRETMEN PERFORMANS DEĞERLENDİRME YÖNETMELİK TASLAĞI" eğitimde gündem oldu. 

Eğitim çevrelerinde çok büyük tepki çeken yönetmelik taslağına, hemen her sendikadan tepkiler geldi. 

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bu akşam #performansahayır etiketiyle gündem çalışması yapılacağını duyurdu. 

İşte konu hakkındaki ilk paylaşımlar:

Talip Geylan‏ @TalipGeylan 

MEB kararını tekrar gözden geçirmeli: Önceliğimiz, performans değerlendirmesi yapmak mı; yoksa öğretmenimizin performansını artıracak tedbirleri almak mıdır? #performansahayır

Zaten ekonomik,sosyal ve mesleki sorunların cenderesinde sıkışan öğretmenimizin itibarının daha da rencide edilmemesi için yüksek sesle ve kararlılıkla #performansahayır diyoruz.

Öğretmene şiddet vakaları yetersiz mi bulunuyor ki, PSİKOLOJİK ŞİDDETİN aracı olacak bir ucube uygulamaya zemin hazırlanıyor? Öğretmene şiddete hayır dediğimiz için de #performansahayır diyoruz!

İSMAİL KONCUK‏ @ikoncuk

#performansahayır Öğretmen ya da diğer memurlara performans uygulaması asla tutmaz.Memurlar hizmet üretir, meta değil.Bu hizmeti ölçebilecek bir sistem vardır diyen koskoca bir yalancıdır.Kimi kandırıyorsunuz?

#performansahayır Beyler bu sevdadan yol yakınken vazgeçin. Akıllı olun, kamuyu daha fazla karıştırmayın.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.